Evenimentul ZileiEVZ SpecialDonald Trump a scăpat de stres și a slăbit spectaculos. Fostul președinte a renunțat la unele obiceiuri

Donald Trump a scăpat de stres și a slăbit spectaculos. Fostul președinte a renunțat la unele obiceiuri

Donald Trump a scăpat de stres și a slăbit spectaculos. Fostul președinte a renunțat la unele obiceiuri
Donald Trump a dat jos din kilogram și și-a găsit timp pentru hobby-urile sale, după ce a plecat de la Casa Albă. Fostul președinte deprinsese un obicei nesănătos.

Lui Donald Trump îi merge bine după ce a plecat de la Casa Albă, chiar dacă mandatul președintelui Statelor Unite ale Americii a însemnat un apogeu al scandalurilor pe diverse teme. La 74 de ani, antreprenorul a revenit la afaceri și a găsit timp și pentru a se preocupa de aspectul fizic. Mai exact, de kilogramele în plus, care s-au adunat în perioada în care a fost președintele SUA.

Donald Trump mânca bomboane M&M în mod exagerat, pe sistem nervos

Donald Trump a slăbit după ce a început o cură de slăbire și a început să selecteze alimentele pe care le consumă. Opt kilograme a dat jos fostul președinte, care a renunțat la bomboanele M&M pe care se pare că le mânca în mod obsesiv compulsiv. De asemenea, el a abandonat și obiceiul de-a folosi spray-ul autobrozant, pentru că acum are timp să se răsfețe la razele Soarelui, în Florida.

Schimbarea în bine din punct de vedere fizic a fost remarcată de un consilier al lui Donald Trump. „Când l-am văzut, arăta mai sănătos și într-o condiție fizică mult mai bună”, a spus persoana respectivă. Atunci când i-a predat mandatul actualului președinte, Joe Biden, Trump cântărea 110 kilograme. Acum vrea să ajungă la 100. De asemenea, este mai liniștit după consumul nervos din intervalul 2016 – 2020, atunci când a condus țara.

A revenit la tenis și la golf. Încearcă să se consoleze după eșecul suferit la alegerile prezidențiale

Are timp pentru hobby-urile sale, două dintre ele fiind tenisul și golful. Antreprenorul practică aceste sporturi, nu doar le privește la televizor. Fostul președinte s-a împăcat foarte greu cu pierderea alegerilor organizate peste Ocean anul trecut. El a susținut ferm că scrutinul a fost fraudat, iar lui Joe Biden nu i se cuvine fotoliul de la Casa Albă. În cele din urmă, a fost nevoit să accepte schimbarea și victoria reprezentantului democraților.


Accesează: