Cum vor arăta nunțile și botezurile în România în acest an. Cine mai are chef de petreceri cu atâtea restricții?

Cum vor arăta nunțile și botezurile în România în acest an. Cine mai are chef de petreceri cu atâtea restricții? Sursa foto: Arhiva EVZ

Marile evenimente din viața fiecărui om vor fi marcate de restricții menite să împiedice răspândirea coronavirusului. Autoritățile pregătesc măsuri.

Viața merge înainte concomitent cu pandemia de coronavirus, iar evenimentele importante din viața unui om se desfășoară în condiții speciale. În aproximativ o lună, în România va începe sezonul nunților. Însă, ceremoniile și petrecerile ar trebui să aibă loc într-un context special, marcat de restricții.

Nunți și botezuri sub zodia restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Cum vor arăta petrecerile la români

Autoritățile fac schița unui proiect care să fie impus pentru desfășurarea unor astfel de evenimente. Și nunțile, dar și botezurile vor primi „undă verde”, dar cu condiția respectării regulilor.

Participarea la petrecerile private organizate cu prilejul nunților și botezurilor va fi permisă în trei situații. Persoanele care iau parte trebuie să aibă au un test negativ sau să fi fost vaccinate. Mai există și situația în care oamenii au fost bolnavi și pot să prezinte dovada că au avut de-a face cu coronavirusul, după cum anunță Realitatea Plus.

Ne puteți urmări și pe Google News

Marea problemă va fi pe ringul de dans. Acolo unde oamenii vor trebui să evite aglomerația și să se desfășoare făcând cu schimbul

La mese, atunci când se va dispune aranjamentul celor invitați, organizatorii trebuie să țină cont de regulile de distanțare fizică. Dar și de incidența cumulată COVID-19 în localitatea în care este organizat evenimentul respectiv. La o incidență cumulată între 1,5 și 3 la 1.000 de locuitori, persoanele ar putea fi așezate câte 8 la masă, și nu 12, cum este regula în acest moment.

Restricții vor fi și în miezul celui mai fierbinte loc al acestor petreceri, adică pe ringul de dans. Și aici ar trebui să fie respectate regulile de distanțare fizică, astfel încât să nu se creeze aglomerație printre petrecăreți.

Mai facem sau nu nunți în 2021. Vestea pe care o așteaptă toți românii

Condițiile pentru organizarea nunților în pandemie. Ar putea exista o soluție

Oficial de la Guvern. Se INTERZIC în toată România