Întrebarea legitimă a lui Claudiu Târziu: De ce se închid magazinele la ore când oamenii nu și-au terminat serviciul

Întrebarea legitimă a lui Claudiu Târziu: De ce se închid magazinele la ore când oamenii nu și-au terminat serviciul

Politicanul a criticat măsurile dure luate de autorități pentru a stopa valul al treilea al pandemiei.

Co-președintele partidului AUR a vorbit duminică seara, la emisiunea Subiectiv de la Antena 3, despre ultimele declarații făcute de ministrul Sănătății.

"Voiculescu ar trebui mâine să își dea demisia. Omul știe ce spune, manipulează"

"Nu știu cine se uită în gura lui. Ar trebui mâine să își dea demisia. Omul se vede că nu știe de fapt nimic. Omul știe ce spune, manipulează", a comentat Claudiu Târziu pe tema măsurilor radicale anunțate duminică de Vlad Voiculescu.

Ministrul Sănătății a anunțat, duminică după amiaza, într-o conferință de presă la minister, cele 3 măsuri suplimentare pentru ca sistemul sanitar să facă față valului 3 al pandemiei de COVID. Este vorba de suplimentarea paturilor pe secțiile ATI, regândirea și optimizarea fluxurilor medicale, respectiv  concentrarea tuturor forțelor în lupta anti-COVID-19. Concret, se vor amâna unele operații elective, iar anumite spitale, secții și resurse umane vor fi concentrate pe tratarea pacienților COVID-19. Ministrul consideră că resursa umană este principala criză a sistemului medical în acest moment.

Ne puteți urmări și pe Google News

"De ce nu ni se face și o campanie de informare? Unii nu știu, iar cei care știu ascund alte interese"

De asemenea, co-președintele AUR Claudiu Târziu a comentat și noul val de măsuri dure luate de CNSU, în urma cărora mii de români au ieșit în stradă, timp de o săptămână.

"Ar trebui să răspundă Guvernul ăsta. De ce se consideră că virusul circulă mai cu fervoare noaptea. De ce închid magazinele la ore când oamenii nu și-au terminat serviciul. Iată se fac cozi peste tot, iar cei care nu mai prind magazinele deschise fac cozi la benzinării. De ce se duce campania asta pentru vaccinare și ni se spune că trebuie făcut, dar nu ni se face și o campanie de informare, având în vedere că vaccinurile astea sunt în studiu clinic. Unii nu știu, iar cei care știu ascund alte interese", a conchis unul dintre liderii AUR.