Gigi Becali are o nouă afacere de zeci de milioane de euro în mână

Gigi Becali are o nouă afacere de zeci de milioane de euro în mână Sursa: Arhiva EVZ

Vărul patronului de la FCSB, Giovanni Becali a intervenit în scandalul dintre patronul celor de la Craiova și Victor Pițurcă.

Totul a pornit de la Octavian Popescu, un jucător de la Universitatea Craiova.

Potrivit lui Giovanni Becali, jucătorul din Bănie a atras atenția celor de la Mancester City, care l-au sunat pe impresar pentru a se interesa de el.

Becali a mărturisit că jucătorul avea un salariu infim la Craiova. Din informațiile oferite de Giovanni Becali, tânărul mijlocaș primea 600 de lei pe lună.

Ne puteți urmări și pe Google News

În urma plecării lui Popescu la FCSB, patronul de la Craiova a intrat într-un conflict cu Vicrot Pițurcă, însă acesta neaga orice implicare în mutarea fotbalistului la echipa lui Gigi Becali.

Cum l-a pierdut Craiova pe Octavian Popescu

„L-am semnat pe Octavian Popescu înainte să vină Pițurcă la Craiova. Pițurcă mi-a zis că vrea să-l ia la prima echipă și mi-a spus că e un jucător foarte talentat și de viitor. Nu avea salariu 1.000 de lei, avea 600 de lei la Craiova, iar eu am propus 500 de dolari. Dar mi s-a spus că ei au o grilă, altă politică. I-am respectat și ați văzut, jucătorul a ajuns la FCSB” a declarat Giovanni Becali la Sport Total FM, cel care recent anunța și salariul lui Octavian Popescu la FCSB.

„M-au sunat de la Manchester City, să mă întrebe de el”

M-a sunat Txiki Begiristain, de la Manchester City, să mă întrebe: Giovanni, Octavian e nepotul lui Gica Popescu…Ce e cu el? I-am spus că Popescu e un nume folosit de sute de mii de români. Iar Txiki mi-a spus: Da, dar Becali e unul singur. Popescu să aibă răbdare, să câștige campionatul cu FCSB, să-i ducă în grupa de Champions League, apoi vorbiți cu Gigi Becali, că el face prețul” a mai spus Ioan Becali pentru sursa citată.

Victor Pițurcă l-a atacat pe Mihai Rotaru pentru cedarea lui Octavian Popescu la FCSB: „Un mincinos, l-am făcut mincinos pe declarația aia cum că Octavian Popescu a plecat de la Craiova din cauza mea. Păi, nu ți-e rușine? Că aș fi vrut să-l prezint fraților Becali, să semneze… Dar nu a fost așa!”.