Poliția a cășunat pe români. Mii de amenzi în ultimele 24 de ore pentru nerespectarea măsurilor anti-Covid

Poliția a cășunat pe români. Mii de amenzi în ultimele 24 de ore  pentru nerespectarea măsurilor anti-Covid

A plouat cu sancțiuni în ultimele 24 de ore în România, în urma amplelor controale efectuate de oamenii legii, care au verificat respectarea regulilor.

Poliția Română a continuat să facă verificări în plină pandemie de coronavirus. Și să împartă amenzi în stânga și dreapta, acolo unde oamenii legii au constatat că regulile restrictive nu sunt respectate. Mii de polițiști, jandarmi, polițiști locali, cadre ISU, polițiti de frontieră și reprezentanții ai altor instituții ale statului au ieșit pe teren.

Au fost date peste 5.500 de sancțiuni contravenționale

„Pentru a vedea cum se respectă normele restrictive. Un total de 5.553 de amenzi a fost aplicat la nivel național. Conform unui comunicat postat pe siteul politiaromana.ro. În ultimele 24 de ore, Poliția Română, împreună cu reprezentanți ai celorlalte autorități cu atribuții în domeniu, au continuat acțiunile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.

Poliția Română a tăiat amenzi în stânga și în dreapta, pentru încălcarea regulilor impuse în pandemie

Peste 7.100 de polițiști, împreună cu jandarmi, polițiști de frontieră, cadre ISU, polițiști locali, reprezentanți ai ANSVSA, ANPC, Ministerului Sănătății, Ministerului Muncii și Protecției Sociale, Ministerului Transporturilor și ai autorităților publice locale, au desfășurat 850 de acțiuni de verificare a modului în care se respectă măsurile de protecție sanitară la nivel național.

Ne puteți urmări și pe Google News

Număr record de verificări efectuate la nivel național

Au fost efectuate 74.122 de verificări cu privire la respectarea măsurilor şi interdicțiilor impuse.

În urma acțiunilor punctuale de control, au fost aplicate 5.553 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.133.640 de lei.

Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată.

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice.

Pentru siguranța tuturor, recomandăm oamenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19.” Se precizează în comunicatul polițiștilor.

Cum să scapi de amenzi cu doar 4 cuvinte. Polițiștii nu mai au ce face

Polițiștii au făcut prăpăd! Au fost date amenzi record. Românii nu țin cont de nimic

Polițiștii, obligați să ne amendeze. Câte procese verbale trebuie să aibă pe zi