Probleme la pătrat pentru Oana Roman. După divorț, o altă lovitură cruntă

Probleme la pătrat pentru Oana Roman. După divorț, o altă lovitură cruntă Sursa: Arhiva EVZ

Oana Roman este distrusă. Ea a vorbit despre gravele probleme de sănătate cu care se confruntă mama sa, Mioara Roman. Iată că după divorț, Oana mai suferă o năpraznică lovitură. 

Probleme la pătrat pentru Oana Roman. Oana Roman este distrusă. Ea a vorbit despre gravele probleme de sănătate cu care se confruntă mama sa, Mioara Roman. Iată că după divorț, Oana mai suferă o năpraznică lovitură.

Pe lângă tristețea provocată de divorțul de Marius Eliei, Oana Roman a mai avut parte de un cumpănă. În aceeași perioadă, starea de sănătate a mamei sale a devenit una precară. Vedeta a povestit că din cauza problemelor cu care s-a confruntat femeia care i-a dat viață este nevoită să o supravegheze constant.

Probleme de sănătate ale Mioarei Roman

Mai mult de atât, Oana Roman a mărturisit că ea este cea care o îmbracă, o machiază și o duce la spital ori de câte ori este nevoie. Oana este cea care trebuie să se îngrijească de toate cele necesare pentru fosta soție a lui Petre Roman. Bolnavă de Parkinson, Mioara Roman se descurcă tot mai greu cu activitățile zilnice. Totodată, ea s-a confesat afirmând că a fost nevoită să apeleze la un ajutor. Astfel, ea a angajat o femeie care să se ocupe de mama ei atunci când ea trebuie să își rezolve treburile.

Ne puteți urmări și pe Google News

Probleme la pătrat pentru Oana Roman. „La 15:30 ajung cu mama la spital. I-am amânat un pic... Trebuia să fiu la 15:00, dar i-am sunat și am zis că o să întârzii. Mama nu-și poate mișca o mână, nu se mai poate îmbrăca singură. Trebuie să mă duc să o aranjez, să o îmbrac, să o aranjez, să o iau, să o pun în mașină, să o dau jos din mașină, să intru cu ea acolo. La mine durează, e un proces destul de complicat cu mama. Dacă era femeia astăzi, o îmbrăca ea și o aranja, dar vine după 16:00 și trebuie să mă duc eu”, a spus Oana Roman la Antena Stars.