Românii au dat lovitura în Serie A. Mihăilă și Man au scris istorie

Românii au dat lovitura în Serie A. Mihăilă și Man au scris istorie

Românii au dat lovitura în Serie A, în meciul disputat de Parma și AS Roma. Parma au câștigat cu 2-0, unul dintre goluri purtând semnătura românească. Valentin Mihăilă și Dennis Man au făcut o partidă foarte bună, colaborând la deschiderea scorului pentru echipa lor.

Românii au dat lovitura în Serie A.

Cei doi români care joacă la AC Parma au scris istorie în ultima etapă din Serie A.

Dennis Man și Valentin Mihăilă au reușit o performanță rară pentru fotbaliștii români care joacă în străinătate. Unii spun că este chiar unică. Cei doi au colaborat perfect la înscrierea primului gol din meciul pe care Parma l-a disputat cu AS Roma și terminat 2-0. Valentin Mihăilă a deschis scorul, în fața celor de la AS Roma, după ce a primit o pasă decisivă de la celălalt român al gazdelor. Este vorba despre Dennis Man.

Ne puteți urmări și pe Google News

Astfel, în minutul 9 al meciului, Dennis Man a reușit să centreze din flancul drept. Aflat pe fază, Valentin Mihăilă a finalizat cu un șut sec din interiorul careului. Românul l-a învins pe portarul portarul lui AC Roma, Pau Lopez, lăsându-l fără replică.

Acesta este cel de-al doilea gol pe care jucătorul român l-a reușit într-un joc de Serie A. Valentin Mihăilă a marcat în partida cu Fiorentina, meci încheiat cu scorul de 3-3. Pe de altă parte, Dennis Man reușește cel de-al doilea assist consecutiv.

O altă premieră o reprezintă titularizarea celor doi jucători români, la Parma, în meciul cu AS Roma. Până în prezent, aceștia au jucat pe rând, împărțind prietenește prezențele din meciurile echipei lor de club.

Românii au dat lovitura în Serie A

La conferința de presă de după meci, Roberto D'Aversa, antrenorul Parmei, a analizat evoluția celor doi români. Antrenorul, care a primit o suspendare la meciul cu Fiorentina, a evidențiat progresul jucătorilor români. El l-a remarcat pe Valentin Mihăilă, pentru golul pe care l-a înscris.

„Mihăilă arată în sfârșit ce jucător este! La Parma a venit cu o problemă, care i-a dat bătăi de cap în prima parte a sezonului. Man a venit mai târziu. Dar poate deveni un jucător foarte important pentru Serie A. Are nevoie, însă de timp, pentru a înțelege care e abordarea perfecta”, a declarat Roberto D'Aversa în fața jurnaliștilor italieni.