Evenimentul ZileiSportOfertă de 5 milioane pentru Valentin Mihăilă. Cine este gata să transfere „Perla Craiovei”

Ofertă de 5 milioane pentru Valentin Mihăilă. Cine este gata să transfere „Perla Craiovei”

Ofertă de 5 milioane pentru Valentin Mihăilă. Cine este gata să transfere „Perla Craiovei”
Valentin Mihăilă este noua senzație a celor de la Universitatea Craiova. După ce a avut o prestație impresionantă la naționala lui Mirel Rădoi, oltenii ar putea obține sumă importantă în schimbul jucătorului în vârstă de 19 ani. 

Mihăilă este monitorizat din străinătate de câteva luni de zile, iar în urmă cu două săptămâni au apărut speculații cu privire la o ofertă de nerefuzat pentru internaționalul de tineret. Impresarul jucătorului, Silviu Bogdan a declarat că este vorba despre o ofertă de 5 milioane de euro, care poate ajunge chiar la 7 milioane de euro.

Steaua Roșie Belgrad (n.r. – Crvena Zvezda numele în sârbă al echipei) – cea mai iubită echipă din Serbia este interesată de serviciile jucătorului Craiovei, informează Pro Sport. Sârbii sunt o prezență obișnuită în cupele europene, iar în acest sezon, evoluează în grupele principale ale Ligii Campionilor.

Patronul Craiovei nu se grăbește să-l vândă pe Valentin Mihăilă

În ciuda ofertei consistente, patronul Mihai Rotaru nu este tentat să-i dea prea ușor drumul lui Mihăilă. De asemenea, Victor Pițurcă ține tare de tânărul fotbalist, pe care speră să se bazeze cât mai mult timp.

În actuala ediție a Ligii 1, Valentin Mihăilă are 10 partide bifate, în care a bifat un gol și un assist. 800.000 de euro este cota jucătorului de bandă, potrivit Transfermarkt.


Accesează: