Mihăilă este monitorizat din străinătate de câteva luni de zile, iar în urmă cu două săptămâni au apărut speculații cu privire la o ofertă de nerefuzat pentru internaționalul de tineret. Impresarul jucătorului, Silviu Bogdan a declarat că este vorba despre o ofertă de 5 milioane de euro, care poate ajunge chiar la 7 milioane de euro.

Steaua Roșie Belgrad (n.r. – Crvena Zvezda numele în sârbă al echipei) – cea mai iubită echipă din Serbia este interesată de serviciile jucătorului Craiovei, informează Pro Sport. Sârbii sunt o prezență obișnuită în cupele europene, iar în acest sezon, evoluează în grupele principale ale Ligii Campionilor.

Patronul Craiovei nu se grăbește să-l vândă pe Valentin Mihăilă

În ciuda ofertei consistente, patronul Mihai Rotaru nu este tentat să-i dea prea ușor drumul lui Mihăilă. De asemenea, Victor Pițurcă ține tare de tânărul fotbalist, pe care speră să se bazeze cât mai mult timp.

În actuala ediție a Ligii 1, Valentin Mihăilă are 10 partide bifate, în care a bifat un gol și un assist. 800.000 de euro este cota jucătorului de bandă, potrivit Transfermarkt.