Cea mai rapidă înlocuire din media românească. A fost asistentă tv doar o seară

Cea mai rapidă înlocuire din media românească. A fost asistentă tv doar o seară

Bia Khalifa, fosta iubită a manelistului Dani Mocanu, a apărut pentru o seară ca asistentă TV în emisiunea realizată de Dan Capatos, Xtra Night Show.

A fost asistentă tv doar o seară. Cea mai rapidă înlocuire din media românească. S-a petrecut pe platourile emisiunii Xtra Night Show. Spectatorii care au urmărit show-ul realizat de Dan Capatos au fost surprinși de o nouă apariție pe post de asistentă TV. Este vorba despre Bia Khalifa, fosta iubită a manelistului Dani Mocanu.

În urmă cu câteva zile, fosta iubită a lui Dani Mocanu a apărut pe canapea, la Capatos și a povestit cum a fost agresată de un șofer. Acum, Bia Khalifa a țintu să facă spectacol și din postura de asistentă.

Din păcate, n-a ținut decât o seară. A fost de ajuns ca să atragă atenția privitorilor cu mișcările sale provocatoare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Se pare că dansatoarea care trebuia să participe la emisiune s-a retras. Aceasta a renunțat în ultimul moment să participe la emisiune, astfel că producătorii au căutat o soluție. Ca s-o înlocuiască au apelat la Bia Khalifa, considerând că este cea mai potrivită pentru rol. Aceasta a acceptat rapid, fără să se gândească prea mult.

A fost asistentă tv doar o seară

Așa se face că Bia Khalifa a ajuns asistentă la Xtra Night Show.

Ea s-a îmbrăcat într-un top auriu, care-i punea în evidență formele apetisante și s-a și s-a purtat lipsită de inhibiții. Fără ezitare, a dansat languros pe ritmuri latino. Astfel, a confirmat că dansul este una din pasiunile sale.

De altfel, nu este pentru prima oară când Bia Khalifa apare într-un show de televiziune. Ea este concurentă la iUmor și a uimit toată țara cu felul ei de a fi. Tânără a locuit în Italia până în urmă cu trei ani, când a revenit în România.

„Ce-i din urmă vor fi cei dintâi”, a spus Bia Khalifa, la Xtra Night Show.

Prezența Biei Khalifa în emisiune a fost doar pentru o singură seară. Fosta iubită a manelistului Dani Mocanu nu a concurat la postul de asistentă TV. Ea a participat la emisiune doar ca să țină locul altei fete care nu a putut să mai vină.