Creierul, cel mai important organ pentru o cură de slăbire! Se poate antrena

Creierul, cel mai important organ pentru o cură de slăbire! Se poate antrena Sursa: Arhiva EVZ

Slăbitul o dată pentru toată viața este dorința oricărei femei, dar și a oricărei persoane care are probleme cu greutatea. Un terapeut în nutriție a dezvăluit o metodă cu efecte garantate, al cărei principal aliat este creierul.

Cunoscutul terapeut în nutriție Anca Alungulesei a creat Psiho-Dieta, o metodă inovatoare de slăbit pe viață, fără numărat de calorii sau sport activ, Este vorba de o metodă integrativă cu rezultate ireversibile. Singurul instrument de lucru este mintea celui care își dorește schimbarea, explică terapeutul, potrivit rețeteșivedete.

Psiho Dieta este metodă care îți poate redă puterea interioară de a-ți transformă corpul cu ajutorul minții. În concepția colectivă există convingerea că doar alimentația și, eventual, sportul intens sau combinația dintre cele două ne pot conduce către obținerea siluetei dorite. Însă, din punctul meu de vedere, această perspectivă asupra procesului de slăbire este incompletă. Slăbirea este un proces care trebuie pregătit mai întâi în minte, pentru că mintea (subconștientă) este cea care ne conduce corpul și nu viceversa.

În momentul în care începi să îți antrenezi mintea în acest proces și îi oferi instrucțiuni precise și clare, rezultatele în procesul de slăbire se vor vedea pe corpul fizic”, explică Anca Alungulesei, creatoarea Psiho-Dietei, considerată revelatoare de către cei care au urmat-o.

Ne puteți urmări și pe Google News

Slăbești până la 10 kg în două luni

Fără a simți presiunea unei diete clasice, persoanele care aleg să adopte Psiho-Dieta intră alături de terapeutul Anca Alungulesei într-un proces complex de auto-cunoaștere și auto-explorare a minții și corpului, care durează 8 săptămâni, timp în care pot slăbi între 7 și 10 kg și în urma căruia ajung să mănânce tot ce își doresc fără să se mai îngrașe, pentru că învață cum funcționează mintea.

Fără numărat de calorii, fără sport, dar cu somn mult, Psiho-Dieta aduce acțiuni și principii noi pentru creier dar și pentru piața dietelor.

„Pentru a putea slabi „cu cap”, fără a ne mai îngășa vreodată, primul pas pe care trebuie să îl facem este să înțelegem și să schimbăm relația pe care o are creierul nostru cu mâncarea și nicidecum să schimbăm tipul de mâncare din farfurie cu alt tip de mâncare. În cadrul Psiho Dietei nu ne concentrăm pe calorii, nu le numărăm, nu devenim obsedați de ele.