Doliu în politica românească. A murit un fost primar, care a fost și cadru didactic

Doliu în politica românească. A murit un fost primar, care a fost și cadru didactic

Fostul edil al localității gorjene Novaci a decedat la vârsta de 76 de ani, la scurt timp după ce și-a pierdut soția.

Ion Chiriac, fost primar al orașului Novaci (județul Gorj), s-a stins din viață, duminică, la vârsta de 76 de ani, la scurt timp după ce și-a pierdut soția. El a fost edilul localității gorjene într-un mandat, în perioada 2004 - 2008. Cel care a a anunțat că Ion Chiriac a murit a fost vicepreședintele Consiliului Județean Gorj, Gheorghe Nichifor. Acesta a posta anunțul pe contul de Facebook.

„Ne-a fost multora prieten desăvârșit. Diana, Novac, ceilalți, suntem alături de dumneavoastră la marea durere care din nou vă încearcă”

„Sunt răvășit de durere. La puțină vreme de la moartea subită a bunei sale soții, doamna profesoară Emilia, la fel de repede Dumnezeu îl ia de lângă noi pe domnul Profesor. Cadru didactic universitar, inspector școlar general, primar al orașului Novaci-Gorj, om de aleasă ținută ne-a fost multora prieten desăvârșit.

Am avut privilegiul să mă bucur de sentimentele sale curate ani în șir. Vă mulțumesc, domnule general! Diana, Novac, ceilalți, suntem alături de dumneavoastră la marea durere care din nou vă încearcă. Dumnezeu să-l poarte către liniștea pe care o merită sufletul său blând și iubitor!” , a scris Nichifor pe rețeaua de socializare.

Ion Chiriac a fost profesor și a ocupat și funcția de inspector general școlar.

Doliu imens în politica românească! Un cunoscut senator a murit. Vestea a căzut ca o bombă

Doliu mare în politica din România! COVID-19 nu iartă nimic: A murit la doar 52 de ani

Doliu în politica românească. A murit din cauza unei boli incurabile

Doliu în lumea politică. A murit un lider marcant al PSD

 

Ne puteți urmări și pe Google News