Seism la Casa Regală. Fosta amantă a regelui rupe tăcerea și dă lovitura de grație

Seism la Casa Regală. Fosta amantă a regelui rupe tăcerea și dă lovitura de grație

Fosta amantă a regelui Spaniei, Juan Carlos I, a declarat că suma de 65 de milioane de euro pe care monarhul i i-a dat „nu a fost un cadou nerezonabil”, susținând că el a fost „arhitectul propriilor sale probleme”.

Corinna zu Sayn-Wittgenstein, în vârstă de 56 de ani, a avut o aventură cu Juan Carlos, în vârstă de 82 de ani, din 2004 până în 2009, și s-a confruntat cu o serie de reacții negative după ce s-a aflat că monarhul i-a facut cadou o sumă fabuloasă de bani.

În interviul ei primul televizat difuzat de postul True Royalty's în emisiunea Ascensiunea și căderea regelui spaniol, transmisă vineri, Corinna susține că fostul monarh i-a făcut acest „cadou generos“ deoarece el a fost „foarte ferm în a avea grija de ea“, scrie Daily Mail.

Fostul rege, care a abdicat în 2014, este cercetat de instanța supremă din Spania cu privire la acuzațiile de corupție care se concentrează pe o sumă de 100 de milioane de dolari dată fostului rege al Arabiei Saudite.

În august, Juan Carlos a anunțat că pleacă din Spania și a reieșit recent că rămâne la Abu Dhabi - iar Corinna sugerează că „exilul său este înfrângerea supremă”.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Cu toate acestea, în contextul unei valori nete estimate de Forbes la aproximativ 1,8 miliarde, nu este o sumă nerezonabilă de bani", a declarat aceasta, adăugând: „[Juan Carlos] a fost foarte convins că a vrut întotdeauna să aibă grijă de mine. El era, de asemenea, foarte îngrijorat că familia lui nu i-ar fi respectat dorința dacă ar fi pus-o într-un testament ... ar fi fost pur și simplu sfâșiată.

Seism la Casa Regală. Fosta amantă a regelui rupe tăcerea și dă lovitura de grație

În Elveția este deschisă în prezent o anchetă în care Corinna este cercetată pentru spălare de bani în legătură cu suma de 65 de milioane de euro pe care i-a făcut-o cadou Juan Carlos în 2012.

Juan Carlos a urcat pe tron ​​în 1975 după moartea generalului Francisco Franco și a fost respectat de-a lungul timpului pentru rolul pe car l-a avut în tranziția Spaniei de la dictatură la democrație, dar scandalurile recente i-au pătat imaginea.

Fostul rege s-a căsătorit cu regina Sofia, acum în vârstă de 81 de ani, în 1962 - iar zvonurile despre diversele sale aventuri au existat de 40 de ani până când a cunoscut-o pe femeia de afaceri daneză Corinna în 2004.

„Cred că a văzut în mine o femeie total fiferită față de ceea ce cunoscuse până atunci. Cred că asta l-a fascinat, faptul că l-am tratat ca pe o persoană normală și nu ca pe un simbol”, a susținut aceasta.

Dragostea lor a fost descoperită în 2012 după ce Juan Carlos și-a fracturat șoldul și a trebuit să fie dus înapoi acasă dintr-o excursie unde luase parte la o vânătoare de elefanți în Botswana, unde Corinna - încă o prietenă apropiată - îl însoțise.