Îţi dă fiori: Experienţa unor americani într-un CASTEL din România. Povestea lor a devenit VIRAL pe net | VIDEO

Îţi dă fiori: Experienţa unor americani într-un CASTEL din România. Povestea lor a devenit VIRAL pe net | VIDEO

Au avut o experienţă pe care nu o vor uita uşor, potrivit propriilor spuse. Chiar dacă, potrivit unora dintre păreri, tot cea ceea au făcut „este comercial şi neconform cu realitatea”, ei sunt de altă părere.

Zak Bagans, Aaron Goodwin şi Nick Grof, vedetele reţelei de televiziune Travel Channel, „bagă mâna în foc” că au trecut printr-o experienţă care le dă şi acum fiori pe şira spinării.

Trapa unei catacombe

Ei au petrecut o noapte "încuiaţi" în castelul Corvinilor din Hunedoara pentru a-i explora încăperile, temniţele şi catacombele. Cei trei sunt convinşi că „spiritele celor ucişi în castel şi al lui Ţepeş stăpânesc monumentul”: „Locul acesta este plin de camere de tortură ale morţii”. Unul dintre ei chiar spune că a trăit „simptomele unui atac de cord atunci când a deschis trapa unei catacombe din castel”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aceasta s-a petrecut în 2013, iar documentarul fimat a fost difuzat într-o ediţie specială a serialului Ghost Adventures, dedicat fenomenelor paranormale. La un moment dat, Zak Bagans apre în beciul Castelului Corvinilor, invocându-l pe Vlad Ţepeş, despre care se spune că a fost întemniţat aici în urmă cu cinci secole. Între timp, povestea castelului bântuit a devenit imediat viral pe Internet, chiar dacă „unele amănunte relatate de producătorii de la Travel Channel nu sunt conforme cu realitatea”, după cum nota nouzhd.ro.