Un cunoscut cuplu DIVORȚEAZĂ: „Am încercat din greu mult timp și suntem cu adevărat dezamăgiți”

Un cunoscut cuplu DIVORȚEAZĂ: „Am încercat din greu mult timp și suntem cu adevărat dezamăgiți”

Cuplul de actori Chris Pratt și Anna Faris anunță că se despart, spunând că „Ne-am străduit mult timp”, încercând să salveze relația, dar finalul este divorțul.

Anunțul a fost făcut de actorul Chris Pratt, pe Facebook, în care spune că deși au încercat să salveze relația, sunt dezamăgiți, finalul fiind divorțul legal. Acesta spune că se iubesc în continuare, dar relația nu poate fi salvată.

„Anna și cu mine anunțăm cu tristețe că ne separăm legal. Am încercat mult timp și suntem cu adevărat dezamăgiți. Fiul nostru are doi părinți care îl iubesc foarte mult și, din pricina lui, dorim să păstrăm această situație cât mai privată posibil. Încă mai avem dragoste unul pentru celălalt, ne vom prețui mereu împreună și vom continua să avem cel mai profund respect unul pentru celălalt. Chris Pratt și Anna Faris.”

Chris Pratt, în vârstă de 38 de ani, este cunoscut pentru rolurile sale din The Batman, The O.C., Everwood, Bride Wars, Delivery Man, Lego Movie, Guardians of the Galaxy, Jurasic World și Passengers. Anna Faris, în vârstă de 40 de ani, a jucat în filme precum Scary Movie, unde a devenit vestită prin rolul său principal, Movie 43 sau Yogi Bear.

Ne puteți urmări și pe Google News

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FPrattPrattPratt%2Fposts%2F1628052550559901&width=500" width="500" height="264" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>