Evenimentul Zilei > Actualitate > 4 motociclete Harley Davidson sunt încă disponibile în campania de toamnă Vlad Cazino
4 motociclete Harley Davidson sunt încă disponibile în campania de toamnă Vlad Cazino

4 motociclete Harley Davidson sunt încă disponibile în campania de toamnă Vlad Cazino

Pe data de 29 octombrie, cea mai recentă extragere din actuala campanie promoțională Vlad Cazino a decis nu doar câștigătorii celor 150 de premii săptămânale, ci și norocosul jucător care a primit o motocicletă Harley Davidson personaliză de ambasadorii de brand ai cazinoului online - actorii de stand-up comedy Micutzu și Cătălin Bordea. (P)

La tragerea la sorți au fost luate în calcul 723.987 de tichete generate de clienții Vlad Cazino prin intermediul rulajelor înregistrate pe platforma vladcazino.ro.

Alte 4 motociclete customizate Harley Davidson și alte sute de premii vor putea fi câștigate în următoarele săptămâni, căci campania Vlad Cazino continuă până pe data de 25 noiembrie 2021. Trei motociclete Harley Davidson sunt puse în joc la finalul campaniei, la Marea Extragere, unde participă toate tichetele generate de-a lungul promoției, iar una va fi acordată mai devreme, într-un moment surpriză ales de organizatori.

Orice jucător de pe platforma de online casino poate să acumuleze nu număr nelimitat de tichete pentru tragerile la sorți, sporind astfel numărul de șanse. Participarea efectivă este extrem de simplă: clientul Vlad Cazino nou sau existent optează pentru înscrierea în promoție în contul său de pe vladcazino.ro, apoi primește automat câte un tichet la fiecare rulaj de 30 RON la sloturi, Live Cazino sau Bingo.

Sunt eligibile toate jocurile de acest gen din cazinoul online, fără a exista mize minime necesare. Așadar, jocul este răsplătit suplimentar cu șanse la premii, dincolo de cele posibile la jocurile de cazino.

Marile premii ale campaniei sunt reprezentate de motocicletele personalizate Harley Davidson, dar merită atenție și celelalte premii săptămânale, acordate în felul următor: 3.000 RON locul 1, 1.000 RON locurile de la 2 la 5, 300 RON locurile de la 6 la 50, câte 200 de rotiri la 20 Super Hot pentru locurile 51 până la 100, Vouchere Bingo de 20 RON pentru locurile 101 până la 150.

Cei de la Vlad Cazino nu au ales întâmplător să ofere motociclete Harley Davidson. În primul rând, cazinoul online este cunoscut deja pentru faptul că mereu surprinde prin premii ieșite din comun în ceea ce privește campaniile promoționale nu doar în domeniul jocurilor de noroc, ci chiar în general.

Apoi, motocicletele Harley Davidson rezonează perfect cu distracția de calitate, cu spiritul dornic de aventură. Dacă în trecut a oferit clienților norocoși premii constând chiar în lingouri de aur sau gadgeturi de top pentru fiecare cameră din locuință, iată că acum pot fi câștigate aceste super motociclete.

Vlad Cazino este permanent implicat în sprijinul divertismentului de calitate, în mod echilibrat, online și offline. Alături de ambasadorii de brand Micutzu și Cătălin Bordea, cazinoul online lansează mereu inițiative aparte, demne chiar de crearea de conținut în sectorul stand-up comedy (cum a fost primul Roast Battle între un personaj animat, vampirul Vlad, și un actor real de profil, Bordea).

Un alt pilon important pentru Vlad Cazino este asocierea cu atmosfera de festival de top, prin parteneriatul cu UNTOLD. Vlad Cazino a fost unul dintre cei mai activi sponsori ai UNTOLD 2021, cu puternice campanii online și offline și prezență la festival cu echipa completă, inclusiv ambasadorii de brand.

Colaborarea cu UNTOLD este deja tradițională, până și în privința unor evenimente speciale precum a fost anul trecut spectacolul Overnight, show live de 1 Mai conceput de Pro TV și UNTOLD.