Editura Evenimentul si Capital

Despre noi


Despre noi

Evenimentul zilei un produs multimedia

PRINT

Evenimentul zilei este un cotidian generalist din România, lansat în 1992. Oferim cititorilor un ziar complet, consistent, diversificat, iar partenerilor noştri un vehicul media eficient şi cu o ofertă bogată. Din punct de vedere al structurii editoriale, Evenimentul zilei cuprinde reportaje, dezvăluiri, interviuri, povești cu oameni de succes, știri politice, economice, sociale, locale de actualitate, o pagină de opinii cu semnături prestigioase, pagini dedicate sportului și, nu în ultimul rând, articole cu tematică showbiz, cultură și sănătate.

ONLINE

Site-ul evz.ro este un punct de reper pentru știrile de actualitate pe internet, site dedicat celor care apreciază știrile corecte, obiective, relevante, 24 din 24. Conținutul stucturat și știrile de actualitate acoperă atât evenimentele interne, cât și cele externe, pe cele mai importante domenii. Articolele publicate, analizele, opiniile, interviurile și știrile de informare sunt însoțite de elemente de background care dau contur poveștii prezentate și cu ajutorul linkurilor către alte articole care pot realiza tabloul complet al evenimentului.

 

Persoana din cadrul redacției căreia i se poate adresa cineva care se consideră lezat înainte de a se adresa CNA sau instanței civile

Simona Ionescu – Redactor Șef: simona.ionescu@evz.ro; tel: 021.527.11.11/12

Ciprian Mailat – Redactor Șef: ciprian.mailat@capital.ro; tel: 021.527.11.11/12

 

Lista tuturor publicațiilor editate de Editura Evenimentul și Capital

 

  • Evenimentul Zilei + suplimente
  • www.evz.ro
  • Capital+suplimente
  • www.capital.ro
  • Capital Top 300 cei mai bogați români

CITEŞTE ŞI

Articole salvate

X