Evenimentul Zilei > Politica > Eugen Teodorovici și-a anunțat candidatura la șefia PSD
Eugen Teodorovici și-a anunțat candidatura la șefia PSD

Eugen Teodorovici și-a anunțat candidatura la șefia PSD

Fostul ministru al Finanţelor, Eugen Teodorovici, şi-a anunţat duminică candidatura la funcţia de preşedinte al PSD, fiind convins că va „mișca” partidul în sus.

Lupta pentru sefia PSD se anunță foarte interesantă. Teodorovici și-a anunțat oficial candidatura.

„Guvernul PNL este un Guvern incapabil. Conducerea interimară a PSD lasă acest Guvern să-şi facă de cap. (…) PSD nu poate să continue în acest mod. Nu poţi să stai în Opoziţie nouă luni. (…) Astăzi (duminică n.r.), îmi anunţ candidatura pentru funcţia de preşedinte al PSD”, a declarat Teodorovici, într-o conferinţă de presă.

Eugen Teodorovici a transmis că l-a rugat pe Marcel Ciolacu să participe alături de el la conferința de presă, însă președintele interimar a refuzat, transmițându-i „Mult succes!”.

El susține că Congresul trebuie organizat cât mai repede, iar dacă își recapătă liderii pe care îi merită, PSD poate câștiga alegerile localele și parlamentarele.

„Nu voi face parte din echipa Ciolacu dacă pierd alegerile la Congres”, a mai spus Teodorovici.

Senatorul PSD a mai subliniat că este în relații foarte bune cu Victor Ponta și că nu va face parte din viitoarea echipă a lui Marcel Ciolacu, dacă acesta va câștiga.

Conferința de presă a fost organizată în curtea partidului, și nu în interiorul acestuia, iar Teodorovici a vorbit de la un pupitru care nu avea sigla PSD, relateaza G4Media.

Teodorovici a mai spus că nu va face parte din viitoarea echipă a lui Marcel Ciolacu, dacă acesta din urmă va câștiga.

„Dacă voi câștiga competiția la Congres, vreau să mișcăm PSD în sus. Dacă își recapătă liderii pe care îi merită, PSD poate câștiga atât alegerile locale, cât și parlamentare. Viitorul președinte nu se poate mulțumi doar cu câștigarea alegerile (…) Prin lunga mea experiență din administrație vreau să canalizez toată munca mea pe economie. Dacă eram convins că actualul președinte poate face toate aceste lucruri, nu candidam. Lângă mine vor fi tineri”, a spus Teodorovici.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: