Evenimentul Zilei > Actualitate > William Barr pune capăt tuturor teoriilor conspirației: Jeffrey Epstein s-a sinucis
William Barr pune capăt tuturor teoriilor conspirației: Jeffrey Epstein s-a sinucis

William Barr pune capăt tuturor teoriilor conspirației: Jeffrey Epstein s-a sinucis

Procurorul general al SUA, William Barr, a pus capăt pentru totdeauna tuturor teoriilor conspirației despre moartea lui Epstein. Cel puţin asta crede el.

William Barr vrea să asigure lumea că moartea așa-numitului traficant de minore, miliardarul Jeffrey Epstein, a fost pur și simplu rezultatul unei serii foarte, foarte, foarte lungi şi plină de coincidențe nefericite. „Pot înțelege oamenii în acest moment, ale căror minți s-au îndreptat spre cel mai prost scenariu, deoarece a fost o avalanşă perfectă de gafe„.

Procurorul general William Barr a declarat inițial că are propriile suspiciuni cu privire la moartea finanțatorului Jeffrey Epstein

Curios este că tocmai William Barr care declara că moartea miliardarului este suspectă şi că nu a fost posibil să se spânzure în celula sa, încercă acum să înăbușe teoriile conspirației care afirmau că Epstein nu s-a sinucis, dar că dovezile arată , culmea, că  s-a sinucis!

El a adăugat că a examinat personal imaginile de pe camerele video de securitate unde se vede clar că nimeni nu a intrat în zona în care Epstein era în noaptea morții sale.

Comentariile lui Barr vin la câteva zile după ce doi ofițeri care au fost responsabili cu paza miliardarului finanțator, au fost acuzați de falsificarea registrului penitenciarului. Mai precis, ofițerii Tova Noel și Michael Thomas sunt acuzați că au dormit aproximativ două ore apoi au navigat pe internet – cumpărând mobilă și motociclete – în loc să-l monitorizeze pe Epstein, care trebuia verificat la fiecare 30 de minute, conform rapoartelor apărute în toată mass-media americane.