Corespondentul Antena 3 din Bacău nu are nicio vină pentru minciunile pe care le propagă Gâdea seară de seară sau pentru violenţa pe care o injectează în societate babuinul lui Felix. Unii cititori cu care am discutat pe tema aceasta spun că vina ziariştilor oneşti din Antena 3 este că acceptă să lucreze pentru un post care a devenit vector de dezinformare şi incitare la ură. Onestitatea lor, spun cei cu care am discutat, este folosită în mod pervers pentru a da credibilitate manipulărilor.

Sunt argumente pertinente, însă nu suficiente pentru a susţine justeţea unei iniţiative care să-şi propună distrugerea unui post de televiziune.

Nu blochezi toată circulaţia de pe un bulevard, seară de seară, dacă pe acolo fac concurs câţiva şmecheri cu maşini de fiţe.

Pui Poliţia Rutieră la treabă şi laşi fără permise pe şmecherii vitezomani. Toţi cei revoltaţi din cauza modului în care poluează spaţiul public vuvuzelele lui Felix pot să-şi îndrepte revolta către CNA, acolo e sursa răului.

Acesta etse un comentariu la articolul:

Boicotul economic al Antenei 3 lovește în libertatea de exprimare.

O petiție online îndeamnă să nu se mai cumpere produse de la fi rmele care își fac publicitate prin trustul Intact. Demersul are puține șanse de reușită, dar pune în discuție onestitatea presei. Citeste detalii