Vremea se va menține la valori aproape de normal pentru această perioadă, și sâmbătă, 3 aprilie. Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că se vor înregistra temperaturi maxime între 8 și 16 grade Celsius, iar cele mai ridicate valori vor fi în partea de sud-vest a României. În ceea ce privește temperaturile minime, acestea se vor situa între -3 și 7 grade Celsius.

Vremea, sâmbătă, 3 aprilie, marcată de precipitații însemnate cantitativ în mare parte a țării

Totodată, astăzi se vor înregistra precipitații sub formă de ploaie în mai multe zone ale țării. Iar în Transilvania și în zonele deluroase precipitațiile se vor transforma în lapoviță și ninsoare.

Sâmbătă, cerul se va păstra înnorat în București, iar vremea se răcește. Vor apărea și priecipitații în cantități reduse și vântul va sufla moderat. Temperatura maxima va ajunge la 12 grade Celsius, în timp ce minima va atinge 3 grade Celsius.

Temperaturile din termometre vor crește la limitele obișnuite pentru această perioadă, începând de săptămâna viitoare

În acest weekend, vremea va fi una ceva mai rece față de cea obișnuită pentru această perioadă a anului, însă temperaturile vot începe să crească și vor reveni la cote normale începând cu săptămâna viitoare.

În zonele montane vor predomina ninsorile, mai ales la altitudinile de peste 1.500 de metri. Vântul va sufla cu putere, în timp ce temperatura maximă va ajunge la 10 grade Celsius, iar cea minimă la 5 grade Celsius.

Cerul se va păstra parțial înnorat și nu sunt excluse nici precipitațiile, care au pus stăpânire pe întreaga țară în acest weekend. La malul mării, se vor înregistra temperatura maximă de 9 grade Celsius, iar pe timpul nopții vremea rece își va face apariția, temperatura minimă fiind de 6 grade Celsius. Vântul va sufla cu 13 km/h, iar șansele de precipitații sunt de 90%, semn că nici această zonă a țării nu va scăpa de ploaie.