Vrea să dea lovitura în media. CNA i-a dat acordul. Prima vedetă care vine la noul post TV

Vrea să dea lovitura în media. CNA i-a dat acordul. Prima vedetă care vine la noul post TV

Televiziunile din România sunt pe cale să primească o nouă provocare: apare o un nou post TV care le va face concurență.

Conform CNA, pe piața media din România există deja aproximativ 1000 de televiziuni și peste 700 de posture radio. Din 15 noiembrie mai adaugăm un nou post tv, local, numit Profi 24 TV. Conform sursei, postul și-a primit astăzi unda verde pentru emisie.

CNA le-a dat deja undă verde pentru emisie prin cablu!

Publicația relatează despre faptul că postul Profi 24 TV emitea de ceva vreme, dar în sistem online, iar acum la a doua înfățișare în fața comisiei CNA, postul a primit licența de emisie prin cablu.

Postul este deținut de jurnalistul Iulian Uță, în parteneriat cu soția acestuia Alina Uță. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu numele lui Iulian Uță, vă reamintim că este cel care, în trecut, a înregistrat la OSIM marca #Rezist. Licența pentru Profi 24 TV i-a fost atribuită local, cu alte cuvinte va emite regional, în județul Argeș.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ce vedetă din România a bătut deja palma cu noua televiziune? Va prezenta știrile politice

Odată cu prima emisie, din 15 noiembrie, telespectatorii din județul Argeș îl vor putea vedea pe un alt celebru jurnalist, Grigore Cartianu, care a bătut palma cu Profi 24 TV pentru o emisiune de analiză politică.

De altfel Cartianu anunțate, tot prin intermediul internetului, că va avea această emisiune la noul post de televizune regional, deținut de controversatul jurnalist Iulian Uță. Controversa din jurul lui Iulian Uță vine și din istoricul de fake news.

În 2016 Iulian Uță publica o informație, neconfirmată, despre un posibil deces al Majestății sale Regele Mihai, scrie Impact.

Altercația cu CNA

la prima ședință de acordare a licenței, Iulian Uță primise din totalul de 6 voturi, doar doar cinci, plus că ar fi avut și o altercație cu unul din membrii comisiei, Radu Herjeu.

Radu Herjeu, membru CNA: „Cum veți evita la televiziune situații de genul „Regele Mihai a murit de câteva luni…”. Bănuiesc că nu trebuie să dezvolt acest lucru. Cum veți evita astfel de situații la televiziune?”

„Materialul nu era o știre, era un editorial, după o discuție cu prietenul cel mai bun al prințului Nicolae. Nu am rămas pe ideea că a murit în 2016, eu am informația că da, atunci s-a întâmplat. Casa Regală nu a venit cu un comunicat, doar după ce am publicat editorialul meu”, a spus Iulian Uță.