Evenimentul Zilei > Actualitate > Vitezoman prins de poliție pe DN 39 Constanța – Mangalia. Conducea cu peste 180 km/h
Vitezoman prins de poliție pe DN 39 Constanța – Mangalia. Conducea cu peste 180 km/h

Vitezoman prins de poliție pe DN 39 Constanța – Mangalia. Conducea cu peste 180 km/h

Un șofer din județul Constanța a fost prins în timp ce rula pe DN 39 Constanța–Mangalia cu peste 180 km/h.

Vitezoman prins de poliție pe DN 39 Constanța–Mangalia! Un bărbat din comuna 23 August din județul Constanța a fost amendat cu 1.305 lei și a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile. Acesta a fost prins în timp ce rula pe DN 39 Constanța –Mangalia cu peste 180 km/h, relatează presa locală.

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii IPJ Constanța au organizat acțiuni pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Un alt scop al acțiunii a fost creșterea gradului de disciplină rutieră, arată un anunț al instituției. În teren au fost aplicate 505 sancțiuni contravenționale, dintre care 240 pentru depășirea limitei legale de viteză. Totodată, au fost reținute 40 de permise de conducere. 20 de permite au fost confiscate pentru depășirea limitei legale de viteză. 3 permise au fost ridicate pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

În cursul acestei acțiuni, polițiștii rutieri au identificat un bărbat de 51 de ani, din comuna 23 August. Șoferul a condus un autoturism pe DN 39 având viteza de 182 km/h, zona având o limită de viteză de 100 km/h. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei. S-a luat și măsura complementară a reținerii permisului de conducere pentru 90 de zile.

Miercurea trecută, polițiștii constănțeni au identificat un bărbat de 22 de ani. Șoferul conducea un autoturism pe DN 22, în afara localității Tariverde. Avea o viteză de 167 km/h pe un sector de drum cu limită de viteză de 100 km/h.

Un bărbat fără permis care conducea o mașină cu numere false a lovit 10 autoturisme

Vineri seară, un bărbat de 49 de ani fără permis de conducere, aflat la volanul unei mașini cu numere false, a lovit  10 autoturisme parcate pe o stradă din Constanța. Potrivit IPJ Constanța, polițiștii au fost sesizați vineri seara cu privire la producerea unui accident pe strada Brizei din municipiul Constanța.

Cercetările au arătat că un bărbat ar fi avariat 10 autoturisme parcate pe trotuarele din zonă. Polițiștii au stabilit că acesta nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult, autoturismul său avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.