Evenimentul Zilei > Actualitate > VIRGIL IANŢU din nou în televiziune! Ce va prezenta celebrul bărbat?
VIRGIL IANŢU din nou în televiziune! Ce va prezenta celebrul bărbat?

VIRGIL IANŢU din nou în televiziune! Ce va prezenta celebrul bărbat?

Virgil Ianţu, faimosul prezentator tv, a devenit cunoscut prin emisiunea “Vrei să fii miliardar?” de la PrimaTV, dar a luat o pauză neaşteptată de la televiziune.

Acesta revine pe micile ecrane din 17 aprilie cu un show 100% românesc, un nou concurs de cultură generală despre România, care va fi difuzat pe TVR 2. Show-ul îşi propune educarea telespectatorilor.

„Virgil Ianţu aduce un plus de valoare brandului TVR. Ne lipsesc vedetele cunoscute şi iubite de toată lumea, lucru subliniat de cele mai recente sondaje, care arată că mai avem doar câţiva colegi care ocupă un loc clar în topul opţiunilor publicului. Este nevoie de mult mai mulţi oameni talentaţi şi carismatici”, declara Irina Radu, Preşedinte-Director General al TVR.

„Au fost vremuri când toate televiziunile au luat vedete de la TVR, însă, TVR n-a mai crescut şi format vedete de multă vreme. E momentul să redevenim televiziune, să lucrăm cu formate şi vedete de succes. Acest moment marchează şi plata datoriilor şi un nou început pentru TVR. Mi s-a părut firesc că primul format cu miza să fie un concurs de cultură generală. Asta arată ce şi cum vrem să fim”, a adăugat Irina Radu.

Revenirea lui Virgil Ianţu a fost alimentată de dorinţa sa de a educa publicul. Acesta este de părere că publicul românesc merită şi emisiuni de calitate, în care să se găsească o balanţă între educaţie şi divertisment.

 "În ultima vreme, din ce în ce mai mulţi oameni, de la prietenii cei mai apropiaţi şi până la toţi cei care îmi trimit gânduri frumoase online zilnic, mă întrebau de ce nu revin la tv. Însă propunerile primite nu coincideau cu valorile sau credinţele mele, de la care nu m-am abătut, aşa cum nu o voi face nici de acum înainte. Trebuie să recunosc că mi-a venit destul de natural să devin partener cu Televiziunea Română. Într-un fel sau altul suntem datori să le oferim românilor ceea ce merită – emisiuni inteligente, cu informaţii de valoare, şi de o calitate ireproşabilă”, a declarat Virgil Ianţu.