Evenimentul ZileiSocialVirgil Ianțu minte că are Covid-19? Prezentatorul a dezvăluit ce sumă a încasat pe „marea declarație”

Virgil Ianțu minte că are Covid-19? Prezentatorul a dezvăluit ce sumă a încasat pe „marea declarație”

Virgil Ianțu minte că are Covid-19? Prezentatorul a dezvăluit ce sumă a încasat pe „marea declarație”
Anunțul public făcut săptămâna trecută de omul de televiziune, Virgil Ianțu, că a fost infectat cu noul coronavirus i-a pus pe jar pe fanii acestuia. El a specificat însă că are o formă ușoară și că este bine.

Gurile rele nu au întârziat să comenteze despre starea de sănătate a prezentatorului. Întrebările care au abundat pe contul său de socializare au fost fără menajamente. Astfel, un internaut l-a întrebat într-un comentariu pe o rețea de socializare ce sumă de bani a primit pentru a se declara pacient COVID-19. Răspunsul lui Virgil Ianțu a fost pe măsura așteptărilor.

Prezentatorul TV a fost cât se poate de „direct”.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Cât, în cazul dumneavoastră? Cât v-au dat?”, a fost unul dintre multele mesaje pe care le-a primit Virgil Ianțu, iar răspunsul său a fost unul pe măsură: „Mie: 60 de lei. Dar alții au primit mai mult”.

În ultimele luni, în România s-a vehiculat că majoritatea persoanelor publice care s-au contaminat cu SARS-CoV-2 au primit o sumă mare de bani pentru a spune că sunt infectate de COVID-19. Zvonurile acestea i-au indus în eroare pe români, care nu știu ce să mai creadă despre acest subiect.

În urma acestui fapt, prezentatorul TV a dezvăluit că a fost extrem de atent cu protecția și cu normele de igienă și că are o formă ușoară a bolii.

„A fost o experiență care m-a făcut să îi apreciez și mai mult pe cei care în fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi vă rog doar să nu lăsați garda jos și să vă protejați cât puteți, purtând mască și exagerând cu igiena. Asta pentru voi și pentru cei dragi vouă. Vă doresc sănătate, iar mie îmi doresc negativare rapidă!”, a afirmat Virgil Ianțu.

Telespectatorii TVR – fani ai lui Virgil Ianțu și ai emisiunii „Câştigă România!”- se pot bucura în continuare de emisiunea mult îndrăgită. Programul a fost înregistrat integral și toate cele 59 de episoade vor fi difuzate pe TVR 2 conform programării, scrie Cancan.

Până astăzi, 5 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 137.491 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 108.526 de pacienți au fost declarați vindecați.
În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.591 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până astăzi, 5.048 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.


Accesează: