PASZKANY A CONFIRMAT. Sergio Conceicao vine la CFR Cluj

PASZKANY A CONFIRMAT. Sergio Conceicao vine la CFR Cluj

Fostul mare internaţional portughez va fi noul antrenor al campioanei României la fotbal.

După ce negocierile cu antrenorii de pe filiera italiană (Reja, Novellino, Cavasin, Marino, Baroni) au picat, rând pe rând, din diverse motive, CFR Cluj s-a orientat spre piaţa din Portugalia, deoarece au în lot mulţi lusitani şi brazilieni, iar unui portughez i-ar fi mult mai uşor să se acomodeze.

Fostul mare fotbalist portughez Sergio Conceicao şi-a dat acordul să preia eia din Gruia. Lui Sergio Conceicao i s-a oferit un angajment pe un an, cu drept de prelungire pe încă două sezoane.

Portughezul a lucrat ultima oară la Olhanense (locul 14 în prima ligă portugheză, cu 5 puncte).

Ne puteți urmări și pe Google News

Sergio Conceicao (37 de ani) a jucat în carieră la echipe mari precum FC Porto, Lazio, AC Parma, Inter Milano şi Standard Liege şi a strâns 56 de selecţii şi 12 goluri la naţionala lusitană.

Noul antrenor ar urma să aibă un salariu de 35.000 de euro pe lună în Gruia.

Arpad Paszkany, patronul CFR-ului, a confirmat că portughezul va veni la cârma "feroviarilor". "Va fi un antrenor portughez, care va fi prezentat într-o conferinţă de presă, luni seară. Momentan mai sunt de pus la punct nişte detalii economice, iar până când contractul nu va fi semnat, nu putem spune nimic sigur. Este vorba de Sergio Conceicao. Sper să facă treabă bună şi să obţinem cât mai multe puncte în acest sfârşit de tur, plus o calificare în primăvara europeană. E omul de care aveam nevoie. Va semna până în vară, iar apoi vom vedea ce va fi", a spus Paszkany la Digi Sport.