Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Viorel Cataramă nu are nevoie de vreun motiv pentru a-și aprinde un trabuc. Omul de afaceri se relaxează în mijlocul zilei

VIDEO. Viorel Cataramă nu are nevoie de vreun motiv pentru a-și aprinde un trabuc. Omul de afaceri se relaxează în mijlocul zilei

De obicei, fumătorii de trabucuri își aprind unul fie atunci când vor să sărbătorească ceva, fie când ajung seara acasă, după o zi de muncă, își toarnă un pahar de cognac și își aprinde o țigară de foi. Fumatul de trabucuri este o cultură în sine și rareori sunt văzuți bărbați care fumează unul în plină stradă, chiar în mijlocul zilei.

A făcut-o totuși omul de afaceri Viorel Cataramă. Zilele trecute, fotoreporterii EVZ l-au întâlnit în momentul în care ieșise în oraș în compania unui prieten.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/11

Deși era ora prânzului, iar majoritatea clienților luau masa pe terasa restaurantului, omul de afaceri a instat să-și aprindă unul. Pesemne că este un mare consumator al acestui tip de tutun căci, Viorel Cataramă știe că a fuma trabuc e o artă, un ritual pentru cel ce fumează, așa că l-a corupt imediat și pe bărbatul cu care își dăduse întâlnire. Astfel că, cei doi au început să pufăie, spre disperarea unora dintre clienți.

Ca un adevărat magnat

Adevărul este că Viorel Cataramă își permite luxul de a se relaxa la orice oră din zi își dorește. Fondator și acționar majoritar al producătorului de mobilă Elvila, are o avere la bursa de la București, de aproximativ 2,6 milioane de euro, atată calculele realizate de ZF din platforma BVB. De la începutul anului 2021 averea antreprenorului s-a majorat cu peste 600.000 de euro pe fondul aprecierii acțiunilor Elvila cu 28%.

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: