Evenimentul Zilei > International > VIDEO Portugalia e în flăcării! Sacrificii umane pentru a stopa infernul
VIDEO Portugalia e în flăcării! Sacrificii umane pentru a stopa infernul

VIDEO Portugalia e în flăcării! Sacrificii umane pentru a stopa infernul

Portugalia e în stare de alertă după ce mai multe incendii au izbucnit sâmbătă seara, astfel că mii de pompieri au fost mobilizați și s-a cerut inclusiv ajutorul Armatei.

Temperaturile din ce în ce mai mari din Europa atrag odată cu ele apariția unor evenimente nedorite pentru cetățenii continentului. Ultimul exemplu este Portugalia, acolo unde sâmbătă seara au izbucnit trei incendii de proporții, unul din ele nefiind stins nici măcar la această oră.

Centrul Portugaliei a fost în alertă în ultimele 24 de ore, după ce autoritățile au emis ordine de evacuare pentru localnicii din localitățile aflate în zona celor trei incendii. Mobilizarea pompierilor a fost exemplară, mai ales că numărul acestora a depășit o mie, astfel că două dintre cele trei focuri au fost stinse.

Pentru al treilea, însă, a fost nevoie inclusiv de mobilizarea Armatei. Conform BBC, șapte pompieri au fost răniți, dar și un localnic, iar autoritățile mențin codul roșu emis încă de sâmbătă seara.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: