Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Secretele longevității cuplului Daniela Gyorfi – George Tal. Răspunsul s-ar putea afla la salonul de înfrumusețare

VIDEO. Secretele longevității cuplului Daniela Gyorfi – George Tal. Răspunsul s-ar putea afla la salonul de înfrumusețare

Daniela Gyorfi și George Tal formează un cuplu din 2006 și au împreună o fetiță, pe Maria, în vâstă de 10 ani. Deși au fost de mai multe ori la un pas de despărțire, cei doi își trăiesc în continuare povestea de dragoste. Se pare că în acești 15 ani au învățat să accepte unul altuia calitățile și defectele și să se ajute reciproc pentru a fi mereu o familie unită.

Astfel că, de dragul Danielei, George Tal face și pe șoferul atunci când artista are nevoie să fie dusă la vreun salon de înfrumusețare. Așa s-a întâmplat și zilele trecute când, managerul și-a luat cele mai importante femei din viața lui și le-a dus în oraș.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/10

După atâția ani de conviețuire cu Daniela, George a învățat că atunci când o femeie ajunge într-un salon de înfrumusețare nu iese de acolo decât după câteva ore. Fotoreporterii EVZ l-au întâlnit în fața salonului în timp ce se conversa cu fiica lui, care preferase să iasă pe balcon și să se joace pe telefonul mobil. După ce a „negociat” cu Maria și i-a spus să-l anunțe când mama ei este aproape gata, Tal și-a luat rămas bun și s-a îndreptat către o terasă din apropiere.

A stat singur la o cafea

Deși ar fi putut să-i telefoneze vreunui prieten, George Tal a preferat să bea singur o cafea și să aștepte în liniște ca fetele lui să-și termine treaba. Lucru care s-a și întâmplat la scurt timp după ce ospătarul i-a adus comanda. Managerul a plătit cafeaua și a plecat în grabă pentru ca Daniela și Maria să nu-l aștepte prea mult.

Nu se căsătoresc nici după 15 ani de relație

Chiar dacă se înțeleg bine, iar faptul că în pandemie au petrecut și mai mult timp împreună, asta nu face ca Daniela și George să-și dorească să fie genul de familie tradițională, care să-și oficializeze relația printr-un act la ofițerul de la Starea Civilă.

„Nu mă mărit. Problema este așa, noi nu suntem un cuplu perfect și asta cred că atârnă foarte mult la public. În momentul când vii și spui, vai, cine este soțul meu și soțul tău umblă cu toate femeile sau cine e soția mea și soția ta…Nu, suntem un cuplu care ne iubim, dar ne și certăm, câteodată ajungem la extremă unul cu altul. Într-o căsnicie se întâmplă de toate. În timp, se așează lucrurile. Dacă stai și cauți nod în papură. Bărbații este normal să fie mai cuceritori, să se mai uite după femei. Pentru mine sunt lucruri mult mai importante. Violența fizicăm violența verbală nu le suport, peste astea nu aș putea să trec”, a povestit Daniela Gyorfi la Antena Stars.