Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO EXCLUSIV. Cum slăbește o gurmandă: Delia Matache își aleargă soțul prin Herăstrău
VIDEO

VIDEO EXCLUSIV. Cum slăbește o gurmandă: Delia Matache își aleargă soțul prin Herăstrău

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că Delia Matache este gurmandă și că nu ține cont de nimeni și nimic atunci când îi este foame. De curând, artista a afirmat că atunci când merge în vizită la cineva acasă, primul lucru pe care îl face este să verifice ce are în frigider.

”Eu dacă mă duc la prietena mea acasă, mă duc direct la frigider să văd ce are. Poate are niște brânză de capră, căpșuni. Mă duc fix la frigider. Chiar și la un om pe care nu-l cunosc bine. Frigiderul spune foarte multe despre el. Frigiderul spune despre modul în care te organizezi, cât de sănătoase sunt alimentele, cum le ții”, le-a povestit de curând Delia colegilor, Mihai Bendeac și Cheloo în una dintre pauzele de la „IUmor”.

 

De altfel, în fiecare pauză, artista găsește mereu câte o gustare sau vine cu mâncare la pachet și nu se sfiește să mânânce direct pe platourile de filmare, chiar la masa juraților. La cât de mult susțin apropiații, dar mai ales colegii de filmare, că mănâncă, Delia ar trebui să fie cu mult peste greutatea pe care o are. Conștientă că oricând ar putea pierde controlul greutății, artista are grijă să compenseze cu mult sport.

Astfel că, zilele trecute, EVZ a întâlnit-o pe Delia pe când se întorcea de la alergat. În compania soțului ei, Răzvan Munteanu, Delia Matache era îmbrăcată și echipată adecvat, cu trening și încățăminte sportivă, semn că acordă o atenție deosebită sportului. Extrem de ocupat, soțul Deliei o însoțește destul de rar pe artistă la sesiunile de jogging.

În pandemie s-a antrenat pe terasa duplexului în care locuiește

Deloc amatoare de mersul la sală sau vreo împătimită a unui anumit sport, Delia Matache alege să-și păstreze tonusul doar alergând în parcul Herăstrău sau în zona din jurul locuinței sale. Singura perioadă în care jurata de la „IUmor” a renunțat la mișcările în aer liber a fost atunci când, din cauza pandemiei de COVID-19, a fost nevoită să-și amenajeze un spațiu în living sau pe terasa duplexului în care locuiește pentru a arde caloriile.