Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ponta sare la gâtul lui Vasile Dîncu
Victor Ponta sare la gâtul lui Vasile Dîncu

Victor Ponta sare la gâtul lui Vasile Dîncu

Fostul premier Victor Ponta a lansat, în premieră, un atac la vicepremierul Vasile Dâncu (ex-PSD) pe tema unui eventual Guvern PNL-PSD. Ponta spune că a înţeles "dorinţa" unei asemenea alianţe şi a sugerat că nu are intrare la Dîncu.

"Ok, am inteles dorinta (sau propunerea, sugestia, ideea)! Dar am o intrebare ca simplu membru PSD ( care inteleg ca ar trebui sa votez chestia asta) – DAR DE CE? ( sau pentru ce/ pentru cine) ! Ma poate ajuta cineva care "are intrare" la Dl Dincu cu raspunsul la aceasta intrebare – ca nu pot eu sa il deranjez pe Dl Vicepremier. Ps – cand am vazut stirea mi-am turnat cafeaua pe mine! Deci m-a "ars" si la propriu!

Fost vicepreşedinte PSD şi lider PSD Cluj, actualul vicepremier Vasile Dîncu a declarat recent că singurul lucru care ar putea să ducă la o coaliţie PSD – PNL ar fi, probabil, situaţia în care niciunul dintre partide nu va reuşi să facă majoritatea. "Nu este exclus să se ajungă acolo, dar mie îmi este foarte greu să-mi închipui modul în care partidele vor putea negocia, vor putea construi un program de guvernare. Cred că ar prefera alegeri anticipate într-o asemenea posibilitate, şi PNL şi PSD, cel puţin la psihicul de acum al celor două partide", a spus Dîncu.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: