Evenimentul Zilei > Monden > Viața „secretă” a lui Cristian Boureanu. Unde și cum a fost surprins, chiar după despărțirea de Laura Dincă. FOTO
Viața „secretă” a lui Cristian Boureanu. Unde și cum a fost surprins, chiar după despărțirea de Laura Dincă. FOTO

Viața „secretă” a lui Cristian Boureanu. Unde și cum a fost surprins, chiar după despărțirea de Laura Dincă. FOTO

Deși Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după șase ani de relație, se pare că fostul politician nu este foarte afectat. Viața merge înainte, chiar și după o astfel de despărțire. Se pare că lui Cristian Boureanu îi place să fie burlac.

Deși nu a trecut foarte mult timp de la despărțirea de Laura Dincă, Cristian Boureanu se pare că își vede de treabă în continuare. Nu pare foarte afectat, din contră – viața de burlac îi cam priește. Fostul politician a fost surprins, recent, pe străzile din București. Și nu oricum!

Amintim că fostul partener al Laurei Dincă nu a dorit să ofere detalii despre situația dintre cei doi. A confirmat separarea și doar atât.

Unde a fost surprins Boureanu, după despărțirea de Laura Dincă

Fostul politician a fost surprins pe străzile Capitalei, de către jurnaliștii cancan.ro. Fostul iubit al Laurei Dincă și-a rezolvat o parte dintre treburi prin oraș și apoi s-a oprit pe strada Banul Antonache.

Nu s-a aflat, momentan, la cine a fost și ce treabă a avut Cristian Boureanu în zonă. În orice caz, nu s-a dus cu mâna goală nicăieri.

Ce purta în mână Cristian Boureanu, după ce a ieșit din mașină

După ce a găsit un loc unde să-și parcheze mașina, Cristian Boureanu a scos din portbagajul autoturismului o sacoșă mare și s-a îndreptat către unul dintre blocurile de pe strada Banul Antonache.

Situație cu dus și întors… În orice caz, Cristian Boureanu, deși s-a despărțit recent de Laura Dincă, pare că se simte destul de bine și nu e afectat de evenimentele petrecute în ultimul timp. Poate că are și motiv, dat fiind faptul că Laura Dincă a dezvăluit că lucrurile în cuplu nu mai funcționau, iar decizia despărțirii a fost luată de comun acord.

Laura Dincă, însă, avea rochia de mireasă pregătită. Surse din apropierea celor doi au lansat ipoteza conform căreia nunta dintre Dincă și Boureanu s-a lăsat așteptată prea mult.

„De o lună, Laura s-a mutat de acasă pentru că nu a mai putut continua relația cu Cristian. Nu i-a fost deloc ușor, mai ales că după atâția ani împreună a intervenit și obișnuința de a fi cu cineva, de a-i simți prezența lângă tine, dar pentru că nu se mai înțelegeau deloc, a venit și deznodământul relației lor. Probabil și nunta s-a lăsat mult așteptată. Aștepta doar ziua cea mare și fericita petrecere. Acum nu-i rămâne decât să o vândă pentru că nu mai are ce să facă cu ea… Există zvonuri cum că Laura a tot sperat că Boureanu să se schimbe”, au dezvăluit sursele citate.

La o zi după despărțirea de Dincă, Boureanu a lăsat deja loc de interpretări

Cristian Boureanu a mai lăsat interpretări chiar la o zi după ce despărțirea dintre el și Laura Dincă a fost făcută publică. Bărbatul a ieșit singur la piscina Pescariu Sports din zona Floreasca.

Pe 20 iunie, la una dintre ultimele ieșiri împreună, Boureanu și Laura au fost filmați de EvZ într-un moment extrem de tensionat. Nici nu apucase ospătărița să aducă băuturile că au și început certurile dintre ei. Cristian Boureanu n-a ținut niciun moment cont de faptul că nu erau singuri la masă și a început să-și apostrofeze partenera de viață. Nu știm de la ce a pornit totul, însă tot ce s-a auzit era cum Boureanu îi reproșa Laurei că în loc să comenteze, mai bine ar fi rămas acasă. „Ce să fac, cum să vorbesc, cum să fac. Bă, ia stai dracu tu acasă, mai bine”, i-a spus răspicat fostul politician.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: