Steaua a mai bifat un eșec în acest sezon, la Timișoara, în fața celor de la ACS Poli (scor 0-1).

Campioana ultimelor trei sezoane ale Ligii I a evoluat mediocru în Banat și a suferit cea de-a doua înfrângere în campionat, după eșecul cu Astra Giurgiu (scor 0-2).

„Luam mingea în brațe și intram în poartă”

Nici venirea lui Dumitru Dumitriu pe banca tehnică nu a fost de bun augur, pentru că „militarii” au fost apatici, au jucat incoerent și fără perspective. Cel mai dur critic a fost chiar un om din interior. Helmuth Duckadam , președintele de imagine la Steaua, a tăiat în carne vie.


Steaua a câștigat doar patru meciuri în primele zece runde ale campionatului intern


„Gre go ry Tade n-a arătat nimic până acum. Cred că nu poate. În locul lui, făceam ceva, luam mingea în brațe și intram în poartă. La Alcenat e vorba despre indolență. Se vede că nu-i pasă. Nu are tragere de inimă”, a afirmat Duckadam, care a dat și un verdict: „Dacă jucăm tot așa, nu avem nicio șansă la titlu”. Una dintre marile probleme ale Stelei, în acest moment, ține de atmosfera apăsătoare din vestiar.

Antrenorul Mirel Rădoi nu-i mai poate motiva pe jucători, iar aceștia sunt cu moralul la pământ. „Nu știu ce se întâmplă. Nu mai suntem același grup unit”, a recunoscut fundașul Fernando Varela.