Cântăreața Andreea Bănică a dezvăluit noi detalii despre starea sa de sănătate. Artista suferea de o boală respiratorie de mai bine de cinci ani de zile, însă s-a temut să își trateze condiția medicală, fiindcă necesita o intervenție chirurgicală.

Andreea Bănică nu a dat foarte multe detalii despre starea sa de sănătate fanilor ei decât după ce aceștia și-au exprimat îngrijorarea. Deocamdata nu poate cânta.

”Am suferit o operație de septoplastie, care nu mi-a dat voie, o perioadă, să vorbesc cu voi și să postez prea mult. Am revenit pe baricade, sper din toată inima să-mi revin repede și să-mi intru-n ritm. Nu sunt completă refăcută, dar mergem înainte. ” , a spus Andreea Bănică pe Instastory.

Andreea Bănică era bolnavă de mai bine de cinci ani

Cântăreața Andreea Bănică suferea de o boală respiratorie de mai bine de cinci ani de zile. Ea a discutat pe Instagram despre condiția sa medicală și a transmis fanilor săi că se va opera. Intervenția chirurgicală a avut loc pe 1 iunie.

„Urmează, în curând, să fac o operație la care m-am gândit foarte mult timp și pe care nu aș fi vrut s-o fac vreodată, dar trebuie. Când nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviație de sept care nu mai poate fi amânată, că doar n-o să mă operez la 50 de ani. M-am hotărât s-o fac și o fac cât mai repede, așa că de pe 1 iunie încolo o să respir mult mai bine’, le-a spus Andreea Bănică fanilor ei de pe Instagram.

Ce boală a afectat-o pe Andreea Bănică

Vedeta a lipsit o perioadă de pe rețelele de socializare, ca urmare a intervenției medicală, însă, recent, vedeta și-a reluat activitatea în mediul online. Ea a împărtășit cu audiența sa detalii despre starea de sănătate. Pentru că situația se agrava, Andreea Bănică a hotărât să se opereze de septoplastie, o boală care afectează căile respiratorii.

Fanii cântăreței au fost îngrijorați cu privire la starea sa de sănătate, mai ales că vestea a venit parcă de nicăieri. Ea le-a transmis însă, că se recuperează. Vedeta nu se află 100% într-o stare bună, însă speră la mai bine.

Am suferit o operație de septoplastie, care nu mi-a dat voie, o perioadă, să vorbesc cu voi și să postez prea mult. Am revenit pe baricade, sper din toată inima să-mi revin repede și să-mi intru-n ritm. Nu sunt completă refăcută, dar mergem înainte”, le-a transmis Andreea Bănică fanilor săi, prin intermediul story-urilor postate pe Instagram.

Vedeta a descoperit această deviație de sept cu mai mulți ani în urmă, după ce a făcut un RMN. Inițial, operația chirurgicală trebuia să aibă loc pe 24 iunie, însă pentru că medicul a informat-o că aceasta poate avea loc și mai repede, cu sprijinul soțului său, Andreea Bănică a hotărât să-și trateze starea de sănătate.