Vestea care ÎI DĂ FIORI lui Ioan Andone

Vestea care ÎI DĂ FIORI lui Ioan Andone

Nemulţumiţi de prestaţia campioanei în actualul sezon din Liga I, şefii grupării din Gruia îi aduc un "secund" italian antrenorului Ioan Andone. În 2008, "Fălcosul" a fost înlocuit de un alt "ajutor" din Italia, Maurizio Trombetta.

Conducătorii clubului CFR Cluj au devenit foarte previzibili în acţiuni când îi pun gând rău antrenorului. Când e vorba de Ioan Andone, actualul tehnician, lucrurile se repetă la indigo.

În sezonul 2008-2009, Ioan Andone a fost demis pentru că echipa campioană începuse prost campionatul şi a fost înlocuit de "secundul" italian Maurizio Trombetta. Lui Ando nu i s-a permis atunci să-şi vadă visul cu ochii, acela de a conduce în grupele Ligii Campionilor echipa pe care o făcuse campioană în premieră.

Povestea pare să se repete întocmai şi acum. Campioana CFR Cluj ocupă doar locul 7 în Liga I, la 12 puncte în urma liderului Steaua, deşi au trecut doar 11 etape. Arpad Paszkany şi Iuliu Mureşan s-au gândit să-i aducă un nou "ajutor" din Italia lui Ioan Andone.

Ne puteți urmări și pe Google News

A avut-o şefă pe nevasta lui Buffon Conform tuttomercatoweb.com, şefii ardelenilor îl vor "secund" la echipă pe Stefano Sottili (43 de ani). Acesta nu este un nume mare în fotbalul italian. Ca jucător, Sottili s-a plimbat la mai multe echipe, cele mai cunoscute fiind Atalanta şi Bologna.

Ca antrenor, Sottili a lucrat Sarzanese (două mandate), Valle D'Aosta, Carpi şi Carrarese. Ultimul club la care a lucrat Sottili, Carrarese, din liga a treia italiană, este deţinut de celebrul portar Gigi Buffon. Sottili a avut-o şefă acolo pe soţia goal-keeper-ului naţionalei Italiei, fotomodelul Alena Seredova, care este preşedinte de onoare.