Evenimentul Zilei > Actualitate > Venus Williams, prima REACȚIE după izbucnirea SCANDALULUI de DOPAJ: „Am fost dezamăgită”
Venus Williams, prima REACȚIE după izbucnirea SCANDALULUI de DOPAJ: „Am fost dezamăgită”

Venus Williams, prima REACȚIE după izbucnirea SCANDALULUI de DOPAJ: „Am fost dezamăgită”

Tenismena Venus Williams s-a enervat atunci când a auzit că fișa ei medicală a devenit publică, din cauza hackerilor și a spus că a respectat regulile anti-doping.

Venus Williams a recunoscut că a consumat substanțe interzise, dar n-a comis o ilegalitate, pentru că a primit acceptul mai multor medici. Tenismena a explicat că a primit acceptul din partea Agenției Mondiale Anti-Doping, pentru că se confrunta cu probleme de sănătate.

„Am fost dezamagită să aflu că fișa mea medicală privată a fost compromisă de hackeri și publicată fără permisiunea mea. Am urmat regulile stabilite prin programul Tenis Anti-Doping și am aplicat pentru obținerea excepției de uz terapeutic. Acordarea acestei excepții implică un proces strict de aprobare, la care am apelat când am avut probleme medicale serioase", a spus Venus.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.