Dispariția fetelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu este în continuare învăluită în mister. Dacă Gheorghe Dincă susține că le-a ucis, familiile sunt convinse că adolescentele trăiesc, dar au fost traficate peste hotare.

Vecinii lui Dincă se bagă și ei în seamă și povestesc cum soția „monstrului din Caracal” a venit în casa groazei și a făcut curățenie la scurt timp după dispariția Luizei. Sunt acuzații grave, dar pe care nimeni nu le bagă în seamă, iar cazul merge mai departe, pe făgașul stabilit de anchetatori.

Familia Melencu nu se resemnează, însă, cu scenariu procurorilor și spune că nu va avea tihnă până când n-o să afle adevărul despre dispariția Luizei. Monica Melencu se arată revoltată de faptul că FBI anunță că rudele lui Gheorghe Dincă trebuie să fie absolvite de orice vină, informează România Tv.

„A fost un an foarte greu, seara trecută a fost foarte greu. Revelionul trecut era o veselie, dar anul ăsta a fost…, a fost seara foarte grea”, a putut rosti mama Luizei Melencu.

Raportul FBI specifică faptul că nu s-a găsit ADN-ul Luizei în oasele din lizieră, dar tot acolo se mai scrie că procurorii DIICOT trebuie să absolve de orice vină familia lui Gheorghe Dincă! „Ceea ce am văzut mi se pare revoltător. Sperăm că acești procurori care au instrumentat cazul să-și facă datoria”, a reacționat Monica Melencu.

Te-ar putea interesa și: