Dîncu a pus tunurile pe CSA Steaua și pe juristul Florin Talpan

Dîncu a pus tunurile pe CSA Steaua și pe juristul Florin Talpan Sursa: EVZ

Vasile Dîncu, fost ministru al Apărării, este nemulțumit de activitatea juristului Florin Talpan, dar și a clubului de fotbal CSA Steaua București. Totul se învârte în jurul interdicției de promovare pe care o au „militarii”.

Vasile Dîncu afirmă că nici măcar militarii nu sunt de acord ca echipa „roș-albastră" să promoveze în Liga 1, asta după ce FCSB a primit acordul pentru a juca pe Stadionul din Ghencea.

Vasile Dîncu îl acuză pe Florin Talpan că urmărește doar publicitate

Potrivit fostului oficial MApN, Florin Talpan este considerat vinovat pentru introducerea clubului de fotbal într-o situație dificilă, fără drept de promovare.

Nu mi se pare normal să avem echipe care să nu au posibilitatea de a atinge maximum de performanţă, nu mi se pare normal să nu poată să promoveze clubul Steaua. Dar aici este de vină şi clubul Steaua, pentru că nu a făcut nimic pentru a îndeplini condiţiile de promovare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Talpan îşi face imagine, în primul rând. Dacă Talpan ar fi avut vreun rezultat, ar fi făcut ceva până acum. În afară de bătălia lui din justiţie, nu a făcut nimic. A vrut să rămână clubul aşa, pentru a fi mai uşor de manevrat”, a spus Vasile Dîncu.

Potrivit fostului ministru al Apărării, conducerea Steaua nu este una slabă, însă problema aici este că trebuie să se supună, la fel cum se supune în Armată, Ministerului și conducerilor succesive care au venit.

„În aceste condiţii, nu a avut prea multă autonomie în decizie. Eu le-am oferit mai multe condiţii, dar nu au vrut să mai beneficieze de ele.În general, militarii nu erau de acord ca echipa Steaua să promoveze. N-am înţeles niciodată prea bine de ce”, a declarat Vasile Dîncu.

Marcel Ciolacu i-a pus la punct pe oficialii clubului Armatei

Marcel Ciolacu a luat decizia de a trimite, luna trecută, Corpul de Control la Clubul Sportiv al Armatei Steaua București pentru a solicita o analiză cu privire la modul de administrare a arenei din Ghencea. Această decizie a fost luată la doar o zi după ce oficialii Armatei au refuzat cererea celor de la FCSB de a disputa meciul cu Dinamo pe Stadionul Steaua.

FCSB și Clubul Sportiv al Armatei Steaua au purtat negocieri intense pentru a găsi o soluție pentru ca meciul FCSB - Dinamo să fie găzduit pe arena din Ghencea. Cu toate acestea, din cauza unor clauze referitoare la posibilele distrugeri cauzate de fani, părțile implicate nu au reușit să ajungă la o înțelegere.