Evenimentul Zilei > Sport > Variantă surpriză din Liga I pentru Dan Petrescu. Antrenorul ar putea să revină în campionatul României
Variantă surpriză din Liga I pentru Dan Petrescu. Antrenorul ar putea să revină în campionatul României

Variantă surpriză din Liga I pentru Dan Petrescu. Antrenorul ar putea să revină în campionatul României

După experiența nereușită din Turcia, Dan Petrescu ar putea să revină în Liga I, la o formație cu ambiții mari.

Dan Petrescu (53 de ani) ar putea să revină în Liga I, după ce a eșuat lamentabil în Turcia. Tehnicianul a fost dat afară de la formația Kayserispor și a motivat despărțirea invocând motive familiale.

„Am o problemă personală și a trebuit să opresc aventura mea aici. Trebuie să plec. Patroana a înțeles, am rămas în relații foarte, foarte bune. Echipa e pe un loc bun acum, nu e pe un loc retrogradabil. Având o problemă personală, chiar nu mai pot antrena nicăieri acum”. A declarat fostul internațional român după ce a plecat din Turcia. La Kayserispor, românul a stat doar 45 de zile.

Dan Petrescu ar putea reveni în Liga I din sezonul viitor

Însă, „Bursucul” se pregătește să revină din vară pe banca tehnică. El ar fi în negocieri cu oficialii formației Sepsi Sfântu Gheorghe. Grupare condusă în prezent de Leo Grozau. Conducătorii covăsnenilor au ambiții mari și vor să se bată pentru câștigarea campionatului. Așa că au început să discute cu Petrescu, după cum anunță gsp.ro.

Clubul a fost înființat în anul 2011 și a ajuns în prima divizie în 2017. Momentan se află pe locul al 4-lea în clasamentul Ligii I. Dacă nu va fi ofertat de o altă echipă mai atractivă, din străinătate, Petrescu ar putea să o preia pe Sepsi. Din stagiunea 2021-2022, scrie sursa citată.

A câștigat de patru ori campionatul în România

„Vreau să mă întorc, dar deocamdată doar văd meciuri ca să îmi potolesc foamea de fotbal. Aș alege un club cu care să pot lupta în partea de sus a clasamentului, nu vreau să mă bat pentru salvarea de la retrogradare. Mi-aș dori foarte mult să devin primul antrenor care câștigă titlul în România cu trei echipe diferite.” A declarat recent Dan Petrescu. Fostul fundaș dreapta a câștigat patru titluri ca antrenor. Unul cu Unirea Urziceni (2009) și trei cu CFR Cluj (2018, 2019 și 2020).

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: