Rezultate bacalaureat 2011. Marian Vanghelie cere demisia lui Funeriu. În 2000, primarul era prins copiind la Bac

Rezultate bacalaureat 2011. Marian Vanghelie cere demisia lui Funeriu. În 2000, primarul era prins copiind la Bac

Cu Bac-ul luat la frumoasa vârstă de 33 de ani , vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie s-a pronunţat astăzi pentru demisia ministrului Educaţiei, Daniel Funeriu, făcut responsabil pentru rezultatele înregistrate la ultimul examen de bacalaureat. Solidar cu sutele de liceeni prinşi copiind, el însuşi fiind dat afară în 2000 de la primul examen de acest fel tocmai din cauza căderii în păcatul “surselor de inspiraţie", Vanghelia crede că "pe fond Funeriu ar trebui să plece acasă".

În opinia lui Vanghelie, Daniel Funeriu a încercat să creeze "un artificiu" cu camerele de luat vederi plasate în sălile de examen, dar a cauzat, de fapt, "un dezastru".

"A încercat să creeze acest artificiu cu camerele şi a creat un dezastru. Pe fond, cred că ar trebui să plece acasă", a susţinut vicepreşedintele PSD. El a amintit că, spre deosebire de el, ministrul are pe cineva care să-I spună “la ureche ce să vorbească".

"Vă aduceţi aminte când adjuncta domnului ministru îi spunea la ureche ce să vorbească? Deci ăsta cred că este un mesaj pentru toţi. Săracul, dacă nu ştie ce probleme are de făcut acolo, cum să poată să ajungă..?", a spus Vanghelie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie are o lungă istorie în materie de Bacaluareat. Până la trecerea examenului el a afost nevoit să dea acest test în două rânduri. În 2000, Vanghelie a fost eliminat din Bacalaureat pentru că a fost prins cu "surse de informare" asupra sa. În 2001 a susţinut din nou Bac-ul in judetul Ilfov şi a obţinut diploma de Bacalaureat, la frageda vârstă de 33 de ani. Citiți și: Rezultate bacalaureat 2011. Şi politicienii au avut probleme la examenul de maturitate