România e codașa Europei la vaccinarea anti-COVID 19, a amintit ironic moderatorul Robert Turcescu. „Nu a mers nici cu berea, nici cu micul, nu i-a convins nici Cîțu”.

Jurnalistul Mirel Curea a exprimat o opinie radicală despre poziția medicilor precum cei incriminați de Macron: „Toți medicii care nu se vaccinează sunt tâmpiți. Prima cerință a unui medic e să nu-și pună în pericol pacienții”. Turcescu a remarcat o dublă măsură în România: la evenimente private și nunți sunt acceptați câțiva, însă „la stadion ne lasă 100.000. Nu poartă unul mască pe stadion”.

„Apelul către medici e absolut normal”, crede Dan Andronic. „Cine e întreg la cap nu se poate uita la o combinație nenorocită pe care o face un Cîțu, (n.r. – o fac) ăștia cu Campionatul European. S-a ajuns la un nihilism criminal și sinucigaș. E o crimă la finala Euro 2020, ne le pasă de viețile oamenilor”, a explicat Mirel Curea, făcând referire la incidentul din finala competiției, când suporterii au intrat fără restricții pe faimosul stadion Wembley.