Valentina Vidrașcu lansează colecţia “Ileana Cosânzeana de Lux“

Valentina Vidrașcu lansează colecţia “Ileana Cosânzeana de Lux“

Din nou în România, designerul Valentina Vidrașcu invită la o nouă poveste, povestea Ilenei Cosânzeana, un personaj pe care ea îl transpune acum în 45 de ținute, într-o atmosferă de lux, căreia îi păstrează însă originile și farmecul.

Valentina Vidrașcu este din Moldova de peste Prut și de fiecare dată vine aici cu un suflet mare de româncă aducând cu ea colecții lucrate într-un design inspirat de portul popular, un design plin de culoare și rafinament.

Puternic  influenţată de casa Lacroix, prin atenția și armonia desăvârșită a paletei cromatice din creațiile sale, Valentina Vidrașcu a fost dintotdeauna fascinată de stilul etno, lucru dovedit din plin de colecțiile sale anterioare “ Deo sole”, “Etnos” , “ Hora”, “Blouse roumaine” sau  “Drăgaica”.

Ținutele designerului moldovean sunt lucrate din stofe țesute manual sau din mătăsuri naturale, accesorizate cu obiecte care duc în aceeași zonă de inspirație. De fiecare dată rezultatul este uimitor, Valentina aducând pe podiumul prezentărilor o femeie delicată de o frumusețe fascinantă, care parcă străbate intactă timpurile și sezoanele modei, strălucind într-un spirit pur românesc.

Ne puteți urmări și pe Google News

Colecția “Ileana Cosânzeana de lux” va fi prezentată în data de 24 mai, la ora 19.00, la AURUM PALACE.