Vadim doreşte candidatura Oanei Zăvoranu şi a Irinei Loghin

Vadim doreşte candidatura Oanei Zăvoranu şi a Irinei Loghin

Preşedintele PRM a declarat, după şedinţa Biroului Permanent al PRM de azi, că listele cu candidaţii partidului său nu sunt definitive şi speră ca Oana Zăvoranu şi Irina Loghin să accepte candidatura pentru parlamentarele din 30 noiembrie.

În prezent, pe lista candidaţilor PRM se află personalităţi precum Ilie Ilaşcu, Gheorghe Funar, Nati Meir şi cântăreaţa de muzică populară Angela Buciu.

Liderul PRM a mai declarat că va candida în Capitală la Sectorul 6, iar "dacă nu va câştiga, nu are ce să mai caute în politică".

"Ar fi o ruşine să nu câştig în Bucureşti, unde m-am născut. Nu văd cine m-ar învinge", a precizat Vadim Tudor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Deşi Irina Loghin a anunţat în urmă cu două săptămâni că nu va mai candida, din motive medicale, preşedintele partidului din care aceasta face parte i-a trimis o invitaţie la candidatură, prin intermediul senatorului Verginia Verginaş.

În acelaşi timp, Vadim a anunţat că o va invita şi pe Oana Zăvoranu la conferinţa de presă de vineri a PRM, pentru a afla dacă aceasta vrea sa candideze din partea PRM la alegerile parlamenatre din noiembrie.

În opinia conducătorului PRM, candidaţii la alegerile din acest an sunt oameni "de valoare" de la PSD şi PNL care nu se regăsesc pe listele acestor partide.

Vadim Tudor le-a promis candidaţilor o petrecere de lansare oficială, însă nu la fel de spectaculoasă ca a celorlalte partide, "din lipsa forţei financiare".

Sursa:Mediafax