Evenimentul Zilei > Actualitate > Vă amintiţi de jignirea lui Ioan Rus? Iată ce aroganţă îşi permite ”nora” fostului ministru al Transporturilor
Vă amintiţi de jignirea lui Ioan Rus? Iată ce aroganţă îşi permite ”nora” fostului ministru al Transporturilor

Vă amintiţi de jignirea lui Ioan Rus? Iată ce aroganţă îşi permite ”nora” fostului ministru al Transporturilor

Recent, iubita lui Alex Rus, fiului politicianului care a demisionat în urma scandalului declanşat după ce a spus despre copiii romanilor plecati la munca in strainatate ca devin golani, iar nevestele – curve, a postat pe Facebook o fotografie în care apare tatuată cu aur.

Tatuajele cu aur sunt ultimul racnet in materie de modă, dar şi ultima fitză a Denisei Pastor, "nora" fostului ministru al Transporturilor, Ioan Rus. Recent, iubita lui Alex Rus, fiului politicianului care a demisionat în urma scandalului declanşat după ce a spus despre copiii romanilor plecati la munca in strainatate ca devin golani, iar nevestele – curve, a postat pe Facebook o fotografie în care apare tatuată cu aur. Tatuajul, plasat sexy… Citește mai mult pe EVZ Monden.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.