Urări și mesaje pentru Constantin și Elena. Rugăciunea pe care trebuie să o rostească toți credincioșii

Urări și mesaje pentru Constantin și Elena. Rugăciunea pe care trebuie să o rostească toți credincioșii

Creștinii îi prăznuiesc pe data de 21 mai pe Sfinții Împărați Constantin și Elena. Peste 1,7 milioane de români își vor serba onomastica în acest weekend. Mesaje și urări pe care le poți trimite membrilor familiei sau prietenilor.

În calendarul creștin ortodox pe data de 21 mai sunt prăznuiți Sfinții Împărați Constantin și Elena. Peste 1, 7 milioane de români își vor serba onomastica în această duminică, dintre care 619.399 sunt bărbaţi și 1.131.443 sunt femei. Datele Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne arată că 476.643 de bărbați poartă numele de Constantin, 79.276 numele de Costel și 30.668 cel de Costică.

De asemenea, numele de Costin este purtat de 21.062 de persoane, iar 10.764 de bărbați se numesc Costinel. Datele arată că 476 de români poartă numele de Costi, iar 330 numele Costeluș. În ceea ce privește femeile, 872.774 poartă numele de Elena, 115.950 numele de Ileana şi 24.501 numele Constantina. În plus, 63.900 de femei poartă numele de Lenuța și 48.988 de femei se numesc Constanța.

Mesaje pentru Constantin și Elena

Toți cei care au rude sau prieteni care își sărbătoresc onomastica de Sfinții Împărați Constantin și Elena pot să le transmită următoarele mesaje:

Ne puteți urmări și pe Google News
 • La mulți ani de Sfinții Constantin și Elena! Să aveți o zi binecuvântată și plină de bucurie. Să vă însoțească dragostea și armonia în toate acțiunile voastre. Fie ca această sărbătoare să vă aducă binecuvântări și să vă întărească credința în Dumnezeu. Să aveți parte de sănătate, fericire și succes în toate proiectele voastre.
 • La mulți ani de Sfinții Constantin și Elena! Să vă călăuzească lumina credinței și să vă umple inimile de iubire și speranță.
 • Să aveți o zi plină de binecuvântări și realizări, în care să vă simțiți în preajma divină a Sfinților Constantin și Elena.
 • Fie ca această sărbătoare să vă aducă pacea interioară și înțelepciunea de a face alegeri corecte în viață.
 • Să vă bucurați de armonia și dragostea pe care Sfinții Constantin și Elena le-au împărtășit cu lumea. La mulți ani!
 • Să fie o zi în care să reafirmați valorile creștine și să vă consolidați credința în Dumnezeu. Să aveți parte de o viață plină de binecuvântări!
 • În această zi specială, să primiți daruri divine de la Sfinții Constantin și Elena: sănătate, fericire și prosperitate.
 • Fie ca Sfinții Constantin și Elena să vă ocrotească și să vă inspire în fiecare pas pe care îl faceți în viață. La mulți ani cu bucurie și speranță!
 • Să vă lumineze calea și să vă întărească credința în timpurile grele. Să vă călăuzească spre victorie și succes în toate eforturile voastre.
 • La mulți ani de Sfinții Constantin și Elena! Să aveți parte de iubire necondiționată și să vă simțiți binecuvântați în fiecare zi.
 • Să vă amintiți întotdeauna de exemplul de curaj și devotament al Sfinților Constantin și Elena și să vă inspirați din viața lor. Să aveți o zi minunată în cinstea lor!
 • Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase de primăvară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor de mai, iar sufletul să-ti rămână deschis către calea fericirii si împlinirii eterne! Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată inţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se împlinească! Sfinţii Constantin şi Elena să te călăuzească mereu! Cele mai calde urări de bine, sănătate şi fericire, de ziua numelui. La mulţi ani, Constantin!
 • Îți doresc ca ziua numelui să îți aducă multe motive de a sărbători. La mulți ani! Florile din luna mai să îţi aducă multă iubire în suflet, sănătate, admiraţia celor dragi şi multe dorinţe împlinite. La mulţi ani de ziua numelui!

Rugăciunea pe care o pot spune românii de Sfinții Împărați Constantin și Elena

Credincioșii se pot ruga de Sfinții Împărați Constantin și Elena și pentru binele familiei și apropiaților deoarece sfinții au rămas în istorie drept apărători ai creștinismului. Românii pot să spună următoarea rugăciune pe data de 21 mai:

„Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena, după Dumnezeu şi Maica Domnului, voi sunteţi nădejdea noastră şi folositorii noştri; voi ne sunteţi nouă bucurie în vremea necazului, voi ne ocrotiţi în nevoi şi ne ajutaţi. Voi sfintelor mănăstiri şi biserici le sunteţi păzitori; pentru aceasta cădem înaintea voastră cu lacrimi, rugându-vă să nu încetaţi a ne ajuta nouă, neputincioşilor, ci mijlociţi la Dumnezeu şi la Preacurata Lui Maică şi Pururea Fecioară Maria, ca şi pe noi să ne păzească fără prihană şi pe toţi să ne întărească în credinţă, până la sfârşitul vieţii, spre mântuirea sufletelor noastre. Amin!”