Undă de șoc pe piața media! O prezentatoare faimoasă revine la pupitrul știrilor

Undă de șoc pe piața media! O prezentatoare faimoasă revine la pupitrul știrilor

Prima dragoste nu se uită niciodată. O prezentatoare de știri care a făcut istorie revine în televiziune, după o perioadă de pauză.

Una dintre vedetele de televiziune emblematice ale pieței media post-Revoluție, Andreea Berecleanu, se întoarce la pupitrul știrilor. Cea care a debutat pe sticlă încă din perioada de pionierat a televiziunilor din România urmează să se alătură postului Prima TV, unde va prezenta Focus, principalul jurnal al zilei. Potrivit informațiilor furnizate în exclusivitate de Paginademedia.ro, Andreea Berecleanu a bătut palma cu postul de televiziune.

Conform acelorași surse, ea va prezenta Focus 18 în timpul săptămânii. În weekend, gazda Focus va fi Roxana Hulpe, venită de la Pro TV. Până la ora publicării știrii, Andreea Berecleanu nu a putut fi contactată. Reprezentanții Prima TV nu au comentat informația.

Trecerea Andreei Berecleanu la Prima TV vine în contextul unui val de schimbări prin care trece postul TV. Stația a trecut, recent, la Clever Media, companie deținută de Adrian Tomșa. De asemenea, postul se pregătește de trecerea la emisia HD.

Ne puteți urmări și pe Google News

A părăsit Antena 1 după 17 ani

Mutarea Andreei Berecleanu se întâmplă la aproximativ 9 luni de la despărțirea știristei de Antena 1. A părăsit postul Intact după 17 ani de colaborare, timp în care a prezentat de la Observatorul nopții, la cel din prime-time, de la ora 19.00 (în ultimii 10 ani). Ea a fost înlocuită de Sandra Stoicescu.

La vremea respectivă, Berecleanu nu dezvăluit motivele despărțirii de Antena 1, însă a precizat în mesajul său postat pe Facebook că nu va accepta „situații impuse”. O perioadă, ea s-a ocupat de afacerile familiei, alături de soțul ei, medicul estetician Constantin Stan.

Tot pe plan personal, trebuie menționat că, recent, vedeta a  câștigat procesul de divorț cu fostul soț, Andrei Zaharescu. Cei doi au divorțat în urmă cu 7 ani și în tot acest timp, au avut mai multe dispute în instanță. În cel mai recent proces, actualul consul general în Africa de Sud a cerut ca fosta știristă să răspundă patrimonial pentru insolvența companiei care le-a aparținut. Magistrații au respins însă acțiunea depusă de consul, considerând că faptele s-au prescris.

Sursă foto: Facebook Andreea Berecleanu