Evenimentul Zilei > Monden > Divorţ cu scandal pentru o fostă divă de la Antena 1. Război aprig şi nemilos pe avere
Divorţ cu scandal pentru o fostă divă de la Antena 1. Război aprig şi nemilos pe avere

Divorţ cu scandal pentru o fostă divă de la Antena 1. Război aprig şi nemilos pe avere

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au divorţat în urmă cu aproximativ șapte ani, dar presa tabloidă anunţă că între cei doi încă mai există unele afaceri neterminate.

Aspectele menţionate au legătură cu averea celor doi. Şi cum n-au putut ajunge la o înţelegere amiabilă, fostul cuplu de prezentatori tv a decis să lase judecătorii să împartă dreptatea.

„Drept dovadă stă acțiunea din instanță, pe care a înaintat-o, chiar în Săptămâna Mare, fosta prezentatoare de la Observator”, anunţă cancan.ro.

Este un demers care dovedeşte clar că disputa dintre fosta prezentatoare a știrilor de la Antena 1 și fostul ei soț, actual consul general în Africa de Sud, este departe de final.

„Chiar în Săptămâna Mare, Andreea Berecleanu i-a deschis proces de partaj fostului soț. Acțiunea a fost înaintată la Judecătoria Sectorului 1 din București și are ca obiect: partaj bunuri comune / lichidarea regimului matrimonial”, mai arată sursa citată.

Cei doi au ţinut prim-planul în urmă cu doar câţiva ani, din cauza neînţelegerilor cu privire la plata pensiei alimentare.

Andreea Berecleanu i-a intentat fostului ei soț mai multe procese pentru plata pensiei alimentare, dar acesta ar fi obținut o reducere de 200 de dolari, față de 600 de dolari motivând în faţa magistraţilor că are nevoie de bani pentru întreţinerea ultimului său fiu.

În replică, Zaharescu i-a cerut fostei soții plata cheltuielilor de judecată de până acum, care se ridică la aproximativ 6.000 de lei şi ar ar fi intenționat să o execute silit pe Berecleanu.

„La un moment dat, în familia în care eram, în structura în care eram, nu se mai râdea şi asta a fost un semnal de alarmă important.

Acum se râde, din nou, la noi în casă. De multe ori m-am simţit bărbatul în relaţie, că eu deţin frâiele şi cred că mi-am şi dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie.

Şi în relaţia actuală, el simte asta şi se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine. Cred că fiecare trebuie să rămână în rolul lui iniţial”, explica Andreea la un post TV, în urmă cu nişte ani, motivele separării.

Între timp, aceasta s-a căsătorit cu medicul Constantin Stan la 18 septembrie 2016.

Andreea şi Andrei, pe vremea când formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de pe micul ecran.