Acesta a apărut într-un reportaj laudativ despre chirurgia estetică din România, fiind realizat de către jurnaliștii francezi de la TF1.

„Este printre puținele dăți, la 30 de ani de la Revoluția din 1989, când jurnaliștii francezi lăuda România! Reportajul de pe TF1, în cadrul emisiunii Sept a Huit, a început cu următoarea frază: „Starul chirurgiei estetice românești, dr. Constantin Stan, este pe culmile tehnologiei în domeniul sau, care nu este niciodată fără riscuri”. Echipa jurnaliștilor francezi a stat 3 zile în București și a filmat de dimineață până seară în clinica…. alături de dr. Constantin Stan. Există profesionalism și performanță în România, există chirurgi care au devenit reper pentru țara lor și care sunt căutați de pacienți de pe tot globul. Soțul meu a încheiat spunând că își dorește să repună România pe hartă internațională a medicinei, acolo unde era pusă pe vremea celebrei Ana Aslan.”, a declarat Andreea Berecleanu.

Jurnaliștii francezi au realizat un documentar despre piața chirurgiei estetice din România, aceasta devenind din ce în ce mai interesantă datorită prețurilor scăzute. Aceștia l-au etichetat pe medicul Constantin Stan drept „star al chirurgiei estetice”, informează Libertatea.

 

Te-ar putea interesa și: