Ce se întâmplă în interiorul unui celebru restaurant de lux din România

Ce se întâmplă în interiorul unui celebru restaurant de lux din România Sursă foto: marhaba-restaurants.ro

Tiktok-erul bitin.reviews a făcut o ancheta gastronomica la restaurantul libanez Marhaba din Cluj. Ce a descoperit acesta în restaurantul care pretinde a fi de lux.

Restaurant Marhaba, desfiinţat de un Tiktok-er. Acesta a venit în calitate de client la restaurant şi a făcut o înregistrare video cu pretinsele nereguli.

Ce a depistat tiktok-erul la renumitul restaurant Marhaba din Cluj

În înregistrarea vidTiktok-erul bitin.reviewseo se arată urme de antisanitarie pe masă şi scaunul distrus. „Interiorul arată absolut superb. Precizez că am fost într-o zi de luni, când restaurantul era cam gol. Nici nu m-am pus bine pe scaun şi văd că vrea să vină cu mine acasă. Iar canapeaua văd că e folosită ca spaţiu de depozitare pentru resturi”, relatează tiktok-erul bitin.reviews.

Autorul filmului arată că „masa năpârleşte”, iar suportul pentru pahare este atât de slinos încât s-a lipit de pahar, apoi i-a căzut în mâncare.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Pui prăjit în exterior, dar crud în interior”

Tiktok-erul bitin.reviews s-a arătat nemulţumit şi de mâncarea servită la renumitul restaurant Marhaba din Cluj, deşi recunoaşte că unele mâncăruri au fost foarte bune.

Acesta spune că mâncat „turte calde cu seminţe, care erau reci şi fără seminţe”. Iar puiul a fost „exact aşa cum trebuie, prăjit în exterior şi crud în interior”.

Clientulului nu i-a plăcut nici cafeaua. „A fost pus întâi laptele, apoi cafeaua”.

Nu a scăpat de critici nici ospătarul care „vorbea ma mult la telefon” decât să acorde atenţie clienţilor.

Renumitul restaurant Marhaba din Cluj, amendat anterior

Restaurantul Marhaba din Cluj pretinde a fi unul de lux. Are interior cu design extravagant și terasă în stil franțuzesc.

Bucătăria este condusă integral de către renumitul Chef libanez, Mohammad Hammoud. Este unul dintre cei mai faimoși bucătari din Liban, cu o experiență de peste 20 ani în bucătăria mediteraneean-asiatică modernă și franțuzească. Cât și pe partea de Steak-uri, fructe de mare și pește la grătar, totul gătit doar pe grătarul cu cărbune.

Acesta a ales grupul Marhaba, după ce în ultimii 8 ani a deschis și a creat meniuri pentru locațiile cele mai de top din Dubai și Arabia Saudită.

„Îşi cumpără singuri premii de pe site-uri obscure, unde poți da 300 de lire sterline şi primeşti un rahat de „diplomă” că eşti cel mai luxos libanez de pe planetă. Un vlogger le-a dat însă „luxul” în vileag agaricilor de la Marhaba, demonstrând că e o cocină împachetată în staniol strălucitor. Dar o cocină”, scrie ziardecluj.ro.

Grupul Marhaba din România nu a venit cu o reacţie la acuzaţiile aduse.

În perioada pandemiei de Covid, renumitul restaurant Marhaba a fost amendat pentru nerespectarea regulilor. A deservit clienţi care nu erau cazaţi în hotel. Iar pentru a evita amenzile, i-a pus să completeze fişe fictive privind cazarea.