Un stelist tupeist l-a şocat pe Gigi Becali: "Doar pentru că m-am uitat urât la antrenor mă daţi afară?"

Un stelist tupeist l-a şocat pe Gigi Becali: "Doar pentru că m-am uitat urât la antrenor mă daţi afară?"

Gabi Matei, jucătorul-problemă al Stelei, a avut un dialog halucinant cu patronul. Fundaşul nu înţelege de ce a fost dat afară chiar dacă nu s-a antrenat cum voia antrenorul Laurenţiu Reghecampf.

Gabi Matei, fundaşul dreapta adus la echipă şi ţinut în braţe de Mihai Stoica, a prins tupeu chiar şi în faţa patronului Gigi Becali, căruia i-a oferit un răspuns halucinant când a fost întrebat de ce nu se cuminţeşte.

"Am vorbit cu el şi, la un moment dat, i-am spus să aibă şi el grijă pentru că, după ce a fost filmat vomitând din taxi, am zis să nu-l taxez la bani. Nu i-am luat deloc din salariu, dar cu toate astea el l-a sfidat pe Reghecampf şi s-a uitat urât la el când l-a pus să facă ceva în plus la antrenament. Ei bine, ştiţi ce mi-a zis? «Nea Gigi, doar pentru atâta lucru, că m-am uitat urât la antrenor, o să mă daţi afară de la echipă?». Nici n-am ştiut ce să-i mai zic. Adică, imaginaţi-vă, el crede că să te uiţi urât şi să-ţi sfidezi antrenorul e puţin lucru", a declarat Gigi Becali la GSP.TV.

"Mereu am fost de partea jucătorilor, în sensul că să plătească pentru faptele lor altfel decât să le iau din bani, că au şi ei nevoie de bani, dar la Gabi Matei următoarea tâmpenie pe care o va face i se va tăia din salariu. Punct, nu mai am milă", l-a avertizat Becali pe "copilul" lui MM Stoica.

Ne puteți urmări și pe Google News