Evenimentul Zilei > Actualitate > Se întâmplă în România. Un grup de minori a sărit la bătaie cu topoare şi bâte
Se întâmplă în România. Un grup de minori a sărit la bătaie cu topoare şi bâte

Se întâmplă în România. Un grup de minori a sărit la bătaie cu topoare şi bâte

Un grup de adolescenţi au mutat un autoturism de pe trotuar pe partea cealaltă de carosabil, dar s-au răzgândit şi au mutat-o înapoi. De aici a început un adevărat scandal.

Scandalul a început la o spălătorie din Tulcea unde a fost nevoie de intervenţia Jandarmeriei pentru a potoli grupul de minori care a devenit extrem de violent

Scandal a fost între între doi bărbați și un grup de minori care a ameninţat cu topoare şi bâte

Toată nebunia s-a declanşat din clipa când acel grup de minori a mutat o mașină de pe trotuar pe stradă și înapoi, iar când li s-a atras atenția au amenințat doi bărbați cu topoare şi bâte.

Jandareria din Tulcea a fosta anunţată cu privire la acest incident şi imediat au intervenit. Un bărbat le-a declarat că în timp ce era cu fratele său la spălătoria auto, a observat cum mai mulţi minori, cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, se chinuiau să mute un autoturism de pe trotuar unde era parcată pe partea cealaltă de carosabilă. Până la urmă au reuşit adolescenţii să facă aceste manevre. Proprietarul maşinii a confirmat că maşina sa a fost mutată din locul în care a parcat-o.

Totul se întâmpla sub ochii bărbatului care i-a atenţionat să lase mașina exactat acolo unde era. Nici n-a trecut mult timp de la avertismentul său că minorii au intrat în curtea unui case de lângă spălătoriei și au ieşit cu un topoare şi bâte, ameninţându-l pe bărbat cu bătaia şi distrugând totodată două uşi de la mașină.

Grupul de minori au aruncat topoarele şi bâtele în curte şi au luat-o la fugă

Unul dintre bărbaţii implicat în scandal a povestit echipei de jandarmi că din curtea imobilului a ieşit un bărbat, care, de asemenea, avea o bâtă în mână, ameninţându-l că îl bate susţinut de mai multe persoane care locuiau acolo, aşa cum se arată în comunicat.

„Persoanele în cauză nu au fost găsite la faţa locului şi nici în imediata apropiere a zonei respective, însă celor doi bărbaţi le-a fost adus la cunoştinţă termenul de introducere a plângerii prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei. Oamenii legii au identificat proprietarul autoturismului mutat de grupul de minori, acesta confirmând faptul că autoturismul lui a fost mutat într-o altă poziţie decât cea în care era parcat. De asemenea, jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi distrugere, cercetările fiind continuate de organele competente”, se arată în comunicatul Jandarmeriei Tulcea.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.